Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az új SEAT Arona - modern városi karakter

2017.06.27

Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
Megérkezett az új SEAT Arona, a spanyol márka új SUV-ja, mely egy tegnap esti média eseményen mutatkozott be Barcelonában. Az új SEAT Arona hivatalosan szeptemberben, a Frankfurti Autókiállításon mutatkozik be a nagyközönségnek.


Az új SEAT Arona a megújult SEAT Leon és a teljesen új SEAT Ibiza után a spanyol márka harmadik idén bemutatott újdonsága. Egyidejűleg egy újabb típussal bővíti a márka kínálatát a SEAT eddigi legnagyobb modell offenzívájának keretében, melynek része a már piacon lévő SEAT Ateca, és a jövőre megjelenő nagyobb SUV is.

A SEAT Aronával tehát megérkezett a család legkisebb tagja, mely világosan és meggyőzően vegyíti a városon belüli használatban a kompakt formájában rejlő előnyöket a városon kívüli crossover tulajdonságokkal. A SEAT Arona tehát hétfőtől péntekig egy elegáns, nagy belső terű, kényelmes és komfortos autó, mely a hétvégén akár kalandokra hívó, hatékony és sportos autóvá válhat. Mindezeket a magasabb kategóriákban elérhető nagyfokú biztonság és az összekapcsolhatóság egészíti ki a SEAT-nál megszokott vonzó és egyedi formával, és a sportosságtól a meggyőző dinamizmusig tartó ötletekkel.

A legnagyobb termelési volument adó spanyol üzemben, a martorelli SEAT gyárban gyártott Arona kulcs-szerepet játszik majd a márka értékeinek erősítésében és az eladások növelésében.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 75 országában van jelen. A SEAT 2016-ban – a legjobb eredményként 2007 óta – összesen 410 200 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 14 ezer főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza és Leon sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: