Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az Akadémia és az MTA SZTAKI képviselői az Audi Hungariánál

2017.06.19

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2017. június 16. – A Magyar Tudományos Akadémia képviseletében Prof. Bokor József, alelnök és Prof. Monostori László, az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetének (SZTAKI) igazgatója Dr. Knáb Erzsébettel, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagjával folytattak megbeszélést


a járműipar előtt álló kihívásokról és a jövőbeli együttműködési lehetőségekről, majd megtekintették az AUDI HUNGARIA Zrt. járműgyártását.

A Magyar Tudományos Akadémia és a járműipari vállalat 2015-ben kötött együttműködési megállapodást, melynek értelmében együttműködnek a kiemelkedő színvonalú járműipari kutatásokban és fejlesztésekben. Az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézete kiemelt alap- és alkalmazott kutatási irányként foglalkozik a járműipar és közlekedés területével, valamint együttműködik a Fraunhofer Társasággal, amely Európa legjelentősebb alkalmazott kutatási hálózatát működteti. Az MTA SZTAKI bemutatta az intézet által vezetett Termelésinformatikai és Termelésirányítási Kiválósági Projektet (EPIC), melyet az Európai Unió kiemelten támogat. A projekt részét képezi a hazai forrásokból (GINOP) kialakítás alatt álló Ipar 4.0 mintarendszer, amely a győri Széchenyi István Egyetemen valósul meg.

A tervezett közös projektek megvalósítása tovább erősítheti a legmodernebb technológiát és innovatív megoldásokat alkalmazó Audi Hungaria versenyképességét.

www.audi.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: