Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az Aston Martin Michelin abroncsot választott Valkyrie szupersportautójára

2017.04.12

Forrás: Michelin, Hírek
Az Aston Martin Genfben bejelentette, ogy Valkyrie modelljeit MICHELIN Pilot Sport Cup 2 ultrateljesítményű sportabronccsal szereli majd: 265/35 ZR20 az első tengelyre kerülő abroncsok mérete, a hátsóké pedig 325/30 ZR21.


A MICHELIN Pilot Sport Cup 2 sportabroncs a közúti használatra is alkalmas pályaabroncsok legújabb generációja, melyet kifejezetten ultrateljesítményű sportmodellekre fejlesztettek ki.

Nagy motorteljesítmény, nagy leszorító erő és kis tömeg: ez az Aston Martin Valkyrie fejlesztési célkitűzése, a fejlesztők szándéka szerint ezzel olyan közúti hipersportautó jön majd létre, melynek teljesítőképessége vetekszik a pályaautókéval. A versenypályán való használat pedig minden eddiginél többet fog követelni a Valkyrie abroncsaitól.

A MICHELIN Pilot Sport Cup 2 abroncsban a versenyabroncsok innovatív műszaki megoldásaival találkozhatunk, mint például a Bi-compound technológia – melynek lényege, hogy két különböző keverék adja a váll, illetve a futófelület gumiját –, vagy a Track Variable Contact Patch 3.0, ami a talajjal érintkező felületen támadó erőket optimalizálja, és biztosítja, hogy az abroncs tapadási felülete állandó maradjon. Lehet szó akár mindennapos, közúti vezetésről, akár pályaversenyzésről, a MICHELIN Pilot Sport Cup 2 abronccsal szerelt modell egyenes vonalban vagy kanyaríven haladva is sportos vezetési élményt, ugyanakkor tökéletes biztonságot nyújt. A terméket a Michelin Total Performance filozófiájának szellemében fejlesztették: minden termékteljesítmény egyidejű fejlesztése hozta a különlegesen magas szintű összteljesítményt.

A Michelin működési-fejlesztési filozófia másik hozadéka, hogy az előző generációs Pilot Sport Cup+ termékkel való összehasonlításban a Pilot Sport Cup 2 akár 50%-kal több pályakört tesz meg, és gyorsabb köridőket tesz lehetővé*, esős időben ellenállóbb a vízen való felúszással szemben, és ugyanolyan sportos, ugyanakkor biztonságos vezetési élményt nyújt.

www.michelin.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; - Michelin

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: