Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Bemutatkozik az új Volkswagen Polo

2017.06.13

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
• A Volkswagen Polo hatodik generációjának világpremierjére most pénteken kerül sor Berlinben
• A Polo új változata vonzó formával, megnövelt belső térrel és számos technológiai újdonsággal jelenik meg


Wolfsburg/Budapest, 2017. június 13. – A visszaszámlálás elkezdődött: június 16-án, pénteken a Volkswagen Berlinben bemutatja az új Polo-t. A bestsellernek számító Volkswagen legutóbbi változata nagyobb, tágasabb és kényelmesebb, így a több, mint 14 millió példányban értékesített gépkocsi sikertörténetének folytatását jelenti.

Az új Polo egészen a legutolsó részletig magabiztos, sportos és érzelmekkel teli benyomást kelt. Klaus Bischoff, a Volkswagen formatervezési vezetője ezzel kapcsolatban elmondta, hogy „ez a Volkswagen azonnal felismerhető, mint a saját osztályában megjelent eredeti változat, de úgy is, mint egy teljesen új nemzedéket jelentő autó. Az új Polo kifejező formatervezéssel készült, ami egyben sportosabbá, tisztábbá és egyedülállóvá teszi a márka kínálatán belül. Ez egy olyan autó, amely látványában és műszakilag egyaránt tökéletesen megfelel a mai kor igényeinek.”.

A Volkswagen márka a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország összesen több mint 50 helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2016-ban mintegy 5,99 millió gépkocsit gyártott, köztük olyan kiemelkedően népszerű modellsorozatokkal, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. Jelenleg a Volkswagen világszerte 218 ezer főt foglalkoztat, a márka 7700 márkakereskedése pedig 74 ezer dolgozónak ad munkát. A Volkswagen folyamatosan dolgozik az autógyártás további fejlesztésén. Az E-mobilitás, a Smart mobilitás és a márka digitális átalakítása a jövő tekintetében egyaránt kulcsfontosságú stratégiai területnek számít.

www.volkswagen.hu      


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: