Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

ŠKODA SUPERB új felszereltségekkel a még nagyobb kényelem és biztonság érdekében

2017.06.07

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
¤ Care Connect: ezentúl a szériafelszereltség része az Ambition felszereltségi szinttől kezdve
¤ Infotainment: 9,2 colosra nőtt kijelző üveg dizájnnal, hozzá SmartLink+ rendszer


¤  Biztonság: a fejlett Manouver Assist felismeri a jármű előtt álló akadályokat
¤  Komfort: vezetőülés masszázs funkcióval, beépített szellőztetéssel és memóriafunkcióval
¤  Látvány: új 19 colos könnyűfém keréktárcsák hangsúlyozzák a ŠKODA csúcsmodelljének elegáns megjelenését

Mladá Boleslav/Budapest – A ŠKODA továbbfejleszti autókínálata zászlóshajóját. 2017. május végétől a ŠKODA SUPERB és ŠKODA SUPERB COMBI modelleket egy sor újdonsággal szerelik fel. Ilyen például a biztonságot fokozó automatikus vészhívás, amit további kényelmi és connectivity megoldások egészítenek ki.

Care Connect automatikus vészhívással

Az új modellévvel a ŠKODA SUPERB limuzin és ŠKODA SUPERB COMBI modelleket az alapfelszereltség részeként Care Connect rendszerrel szállítja a gyár az Ambition felszereltségi szinttől kezdve – a hozzájuk rendelt infotainment rendszer típusától függetlenül.

A Care Connect legfontosabb funkciója az automatikus vészhívás, ami egy baleset után önmagától aktiválódik, ha a szabályzó rendszerét behatás éri. A jármű hang és adatkapcsolatot létesít a segélyhívó diszpécserközpontjával, és továbbítja a szükséges adatokat. A segélyhívás manuálisan is kezdeményezhető a tetőpanelen elhelyezett gomb segítségével.

Emellett a jármű távoli elérése immár a ŠKODA Connect applikáción keresztül is megvalósítható. Az okostelefon informálja a sofőrt egyebek mellett arról, hogy az ablakok és az ajtók zárva vannak-e, vagy, hogy lekapcsolta-e a fényszórót. A parkoló helyzet funkció megmutatja, pontosan hol áll a jármű, a "Honk & Flash" funkció pedig a kürt és a vészvillogó aktiválásával könnyíti meg, hogy rátaláljon autójára a tulajdonos.

Infotainment: 9,2 colos kijelző üveg dizájnnal és SmartLink+ rendszer

Számos funkció érhető már el a ŠKODA SUPERB optimalizált infotainment rendszerével. A Columbus navigációs rendszer kijelzője 8-ról 9,2 colosra, a Swing rendszeré pedig 5-ről 6,5 colosra nőtt. Emellett üveg dizájn javítja tovább a nagy felbontású kijelzők képét.

A SmartLink+ rendszerrel a fedélzeten a ŠKODA SUPERB most további hálózati együttműködésre ad lehetőséget az autó és az okostelefon között. A SmartLink+ navigációs, infotainment és kommunikációs alkalmazásokat hív le a telefonból az autóba, emellett a járműből adatokat is továbbít a telefonba kiértékelésre.

Vezetői segédrendszerek:

A ŠKODA SUPERB segít megelőzni a koccanásokat parkolás közben. Ezt  parkolóradarok és a kiterjesztett Manouver Assist funkció biztosítja, amely emellett a jármű előtt álló akadályokat is érzékeli. A rendszer nemcsak optikai és hanghatásokkal figyelmezteti a sofőrt, de szükség esetén a fékeket is aktiválja.

Masszázsfunkció a vezetőülésben

Annak érdekében, hogy a ŠKODA SUPERB még kényelmesebb lehessen az egész család számára, az autót új eszközökkel szerelték fel. A vezetőülés rendelhető masszázsfunkciója, amely többek közt elektronikusan állítható, szellőztető és memóriafunkcióval is rendelkezik, nagyobb kényelmet biztosít a hosszú utakon. Az utasok egymás közti kommunikációján is javítottak a Digital Voice Enhancement rendszerrel, ami az utastérben elhelyezett mikrofon segítségével az elől ülők hangját felerősítve továbbítja a hátsó ülések felé.
A 19 colos, könnyűfém Acamar keréktárcsák új dizájnja hangsúlyozza a cseh gyár topmodelljének elegáns megjelenését. Emellett, a továbbfejlesztett ŠKODA SUPERB az év későbbi szakaszától egy Velvet vörös fantázianevű új metálfényezéssel is rendelhető lesz.

Az L&K felszereltségnél fekete tetőkárpit, az autó sárvédőelemeire és ajtóira pedig krómcsíkok kérhetők, amivel a megújult ŠKODA zászlóshajó csúcsváltozata még lenyűgözőbb hatást gyakorol 2017 május végétől.

A ŠKODA AUTO

›    a világ egyik legrégebbi, ma is termelő járműgyártó vállalata. Csehországi székhelyén, Mladá Boleslavban 1895-től először kerékpárokat, majd motorkerékpárokat és gépkocsikat készített.
›    palettáján jelenleg hét személygépkocsi-típuscsalád szerepel: a Citigo, a Fabia, a Roomster/Praktik, a Rapid, az Octavia, illetve a Yeti és a Superb.
›    2013-ban világszerte mintegy 920.800 autót szállított ki ügyfeleinek
›    1991 óta a Volkswagen Csoporthoz tartozik, azaz a világ egyik legsikeresebb autóipari konszernjének tagja, amelynek szervezetében a ŠKODA önálló fejlesztői és gyártói tevékenységet folytat, a gépkocsik mellett olyan további komponensekre is kiterjedően, mint a motorok és sebességváltók.
›    Csehországban három helyszínen működik, ám – elsősorban konszernszintű partneri együttműködések keretében – Kínában, Oroszországban, Szlovákiában és Indiában is gyártja típusait.
›    jelenleg mintegy 25.800 dolgozót foglalkoztat világszerte, s több mint 100 ország piacának aktív szereplője.

www.skoda.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: