Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új motorokat, fülkéket és szolgáltatásokat mutat be a Scania

2017.06.08

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
¤ Az első G20 hálófülke a távolsági fuvarozást végző tehergépkocsik számára
¤ Új generációs soros, 9 literes motorok
¤ A Scania szolgáltatásai jelentik az ügyfelek nyereségességének kulcsát


Folytatja tavaly megkezdett jelentős termékoffenzíváját a Scania, egyre több és több szolgáltatást kínál ügyfeleinek, egyre újabb termékek gyártását kezdi meg. Már rendelhetőek a Scania új generációs, robusztus, öthengeres motorjai, valamint az új G-fülke első változatai. Számos szolgáltatást és teljesítményjavító intézkedést is bevezet a márka, ezek többsége a termelékenység és a teljes üzemeltetési gazdaságosság fokozását célozzák az európai távolsági fuvarozást végző és az erdészeti tehergépkocsik esetében.

Lényegesen többet tartogat a 2017-es esztendő újdonságok tekintetében, mint a rendkívül intenzív 2016-os bemutató” – mondja Alexander Vlaskamp, a Scania Trucks értékesítés és marketing területeiért felelős rangidős alelnöke. „Gyorsan feltöltjük az új kínálatunkat termékekkel és szolgáltatásokkal, így ügyfeleink többsége a Scania új generációja köré szabhatja a saját vállalkozásának megfelelő megoldást, függetlenül attól, hogy mire tervezi használni a tehergépkocsit.

Amikor 2016-ban a Scania történelmének legnagyobb bemutatóját elkezdte, akkor az újdonságokat összekötő témákat a hálózatba kapcsolt szolgáltatások, a távolsági alkalmazásra szánt termékek és a fenntarthatóság jelentették. A megkezdett úton továbbhaladva most újabb választási lehetőségek és megoldások érkeznek a gyártás felfuttatásával. Mostanáig a Scania csupán a várható innovációk egy apró részét dobta piacra – és azokat is csupán Európában.

Izgalmas időszakot élünk meg” – mondja Alexander Vlaskamp. „Az új generáció rendkívül pozitív fogadtatásra lelt, amelyet különböző díjaktól fontos tesztgyőzelmekig sok minden jelzett. Ráadásul az ügyfelek jelentős érdeklődése megnövelte az eladásokat és új rekordokat eredményezett.”

A nagyobb specifikációs kínálat közel sem jelenti azt, hogy a Scania az új nemzedék bevezetésének előrehaladtával céljaiból engedne. A Scania továbbra is nagy hangsúlyt fektet az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartásra, valamint azon üzenetére, miszerint teljes figyelmével ügyfelei üzletmenetére és nyereségességére koncentrál.

A következő sajtó- és ügyfélbemutatók ősszel kezdődnek, és ezek igazán holisztikus élményt kínálnak majd a Scania-családdal” – ígéri Vlaskamp. „Azt már most elárulhatom, hogy akkor különösen azokra az alkalmazásokra fókuszálunk majd, amelyek a legkeményebb kihívásokat támasztják, valamint arra, hogy a Scania személyre szabott megoldásai miként növelhetik az ilyen műveletek nyereségességét.

A Scaniáról
A Scania világszinten is élenjáróként szállítási megoldásokat nyújt. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt vezető szerepet játszunk a fenntartható szállítási rendszerekre való átállásban. A 2016-os évben 73.100 tehergépkocsit, 8300 autóbuszt, valamint 7800 ipari és hajómotort adtunk át ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk megközelítette a 104 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokhoz köthető. Az 1891-ben alapított Scania ma már több mint 100 országban tevékenykedik, és körülbelül 46.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés központja Svédországban található, amelynek Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A gyártás Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg helyi gyártóközpontok működnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a Volkswagen Truck & Bus GmbH része.

Bővebb tájékoztatás a www.scania.hu weboldalon található.


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: