Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A brjanski gépgyár új robotrendszere növeli a minőséget és termelékenységet

2017.06.09

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A BMZ Brjanski Gépgyárban (a TMH Transmashholding vezető orosz részvénytársaság egyik üzemében, amely egyben a francia Alstom cég egyik fontos partnere is) üzembe helyeztek egy igm hegesztőrobot rendszert.


A berendezés a THM TWER Művekből került átszállításra és vonat forgózsámolyok hegesztésre lett megtervezve. Az év elején a rendszert az igm szervizcsapata telepítette a Moszkva közeli Twer Művekben a BMZ szakembereivel közösen.
Két fő program került telepítésre kerekek és motorházak, valamint forgózsámoly hosszanti összekötőelemek hegesztésére. A berendezés fő előnye a hegesztési varratminőség és termelékenység növelése és ezzel a munkaráfordítás, illetve a gyártmányok önköltségének csökkentése. Jelenleg az üzemben diezelmozdonyonként 12 féle kerék és motorblokkot hegesztenek.Korábban ezen munkákhoz külön készülékekre és több munkahelyre lett volna szükség. A hegesztő robottal a munkaidőt házanként 1,5 óra alá lehetett redukálni, ami jelentős időmegtakarítást erdeményezett.

Az igm szerviz oktatásával és praktikus gyártástámogatásával a hegesztő berendezés kiválóan megfelelt a brjanski BMZ Művek magasszintű minőségi és termelékenységi elvárásainak.

(Forrás BMZ cikk: http://www.ukbmz.ru/news/1260/)

www.igm-group.com    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: