Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A magyar rövidpályás gyorskorcsolya (ST) olimpiai válogatott SEAT Leon ST-t vezet

2017.02.28

Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
Budapest, 2017. február 28. – A már hosszú évek tartó, s a téli olimpiáig újabb tartalommal telt SEAT-MOKSZ együttműködés keretében a SEAT márka nyolc darab Leon Style 1,6 dízel és 1,4 TSI típusú személygépkocsit bocsátott a rövidpályás gyorskorcsolya olimpiai válogatott keretének rendelkezésére.


A SEAT, mint a „Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség hivatalos szállítója”, s a „Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség kiemelt partnere” lesz nevesítve a ST olimpiai válogatott sportruházaton, a Szövetség honlapján, protokolláris rendezvényein, s más megjelenéseken.

Kósa Lajos MOKSZ elnök

A sikeres olimpiai részvételhez a SEAT márka az első szponzorunk, aki segítséget nyújt a vezetésben. Nagyon örülünk, hogy a világ vezető autógyártója a világ egyik vezető rövidpályás gyorskorcsolya csapatát választotta.  Fiatal versenyzőinknek útravalóul a következő tanácsot adnám, amit anno a Trabant 601 Limuzin Special használati utasításában lehetett olvasni, amelynek első pontja arra hívta fel a figyelmet, hogy az autó gyors és korszerű konstrukció, de ez nem szabad, hogy felelőtlenségre csábítson. A SEAT Leon esetében mindez hatványozott értelemben igaz.

Papp Zoltán SEAT márkaigazgató

Hatalmas öröm és megtiszteltetés a SEAT számára, hogy olyan olimpiai bajnokok mellett, mint Kovács Katalin kajakozó vagy Cseh László úszó, immár az éremesélyes short track téli olimpiai válogatott tagjait is támogathatjuk 8db SEAT LEON ST-vel! A SEAT most vezeti be a SEAT Leon átdolgozott modelljét, azt a modellt, amelyet az 1990-es évek második felében történt piaci bevezetése óta majdnem kétmillió példányban adtak el. Biztos vagyok abban, hogy ez a sportos, sokoldalú és bármilyen élethelyzethez kiválóan alkalmazkodó LEON modell nagyban segíteni tudja a sportolók felkészülését, akiknek nagyon sok sikert kívánunk ezúton is.

Akik a SEAT Leon autókat kapták így nyilatkoztak, amikor megtudták az örömhírt:

Bácskai Sára Luca olimpiai válogatott rövidpályás gyorskorcsolyázó

EB váltó ezüstérem, vk váltó bronz, magyar bajnok ezüstérem
Sokkal kényelmesebb lesz autóval közlekedni. Rengeteg időt spórolok majd vele, hiszen félig Érden lakom, iskolába viszont a Normafához járok.

Heidum Bernadett olimpiai válogatott rövidpályás gyorskorcsolyázó

Európa-bajnok váltóban, közel 10 EB egyéni érem, olimpiai ötödik és hatodik váltóban
Amikor Vancouver előtt Huszár Erika és Knoch Viktor autót kaptak a MOB-tól, nagyon vártam Szocsit, hátha akkor rajtam, rajtunk lesz a sor, de sajnos, nem jutott és már le is mondtam róla. Most viszont nagyon örülök. Főleg azért, mert – ugyan imádom - a kicsi kocsim már 15 éves és a nyáron például úgy, ahogy van, a kezemben maradt az ajtaja.

Jászapáti Petra olimpiai válogatott rövidpályás gyorskorcsolyázó

Junior VB bronz 1500m, junior világcsúcstartó 500m, világkupa bronzérmes 1000m, EB ezüstérmes váltóban
Hogy milyen érzés gyalog jönni és autóval menni haza? Ádóval, mi ezt majd később tapasztaljuk meg. Hacsak nem visz haza valaki, akinek már van jogosítványa. A szezon után azonban nekünk is első dolgunk lesz megszerezni, hiszen a cél már ez esetben is kézzel fogható, hála a SEAT-nak.

Keszler Andrea olimpiai válogatott rövidpályás gyorskorcsolyázó

Európa-bajnok váltóban,  EB ezüstérmes 1000 m, EB bronzérmes 500m, olimpiai ötödik és hatodik váltóban
Felemelő érzés lesz a vadonatúj autóval hazamenni, ami a későbbiekben is nagyban megkönnyíti majd az életemet.

Burján Csaba olimpiai válogatott rövidpályás gyorskorcsolyázó

Világkupa ezüst 1500m, váltó VB-EB ezüstérmes
„Jó lesz végre, s biztonságosabb is, nem biciklivel járni.

Knoch Viktor olimpiai válogatott rövidpályás gyorskorcsolyázó

Olimpiai ötödik 1500m, összetett EB bronzérmes, 500m világkupa-győztes,  váltó VB-EB ezüstérmes
Jó érzés, hogy van egy szponzor a csapat mellett, aki lát marketingértéket abban, amit csinálunk és elérünk. A kisfiam, Olivér miatt pedig megnyugtató, hogy egy új és biztonságos autóval tudunk majd közlekedni.

Liu Shaoang Ádó olimpiai válogatott rövidpályás gyorskorcsolyázó

Összetett junior világbajnok,  500m-en junior világcsúcstartó, felnőtt VB: ezüstérmes 1500m, bronzérmes 500m, váltó ezüstérmes; 1000m összetett világkupa-győztes
Ez az autó számomra egy újabb motiváció, hogy minál hamarabb megszerezzem a jogosítványt.

Liu Shaolin Sándor olimpiai válogatott rövidpályás gyorskorcsolyázó

Felnőtt, Junior világbajnok, Európa-bajnok 500m-en; Felnőtt VB: összetett bronzérmes, váltó ezüstérmes; EB összetett ezüstérmes, többszörös világkupa-győztes

Hatalmas segítség az autó, hiszen nem csak a korábban kelésektől ment meg, hanem a két edzés közötti pihenőt is meghosszabbítja, mivel előbb érek vele haza. És ezen a szinten már tényleg minden számít!

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 75 országában van jelen. A SEAT 2016-ban – a legjobb eredményként 2007 óta – összesen 410.200 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 14 ezer főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza és Leon sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: