Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Kiosztották az első Human Touch arany fokozatú díjakat!

2017.02.28

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
Mladá Boleslav/Budapest, 2017. február 28. – A ŠKODA Nemzetközi Márkakereskedői Konferencia gálaestje adott otthont az arany díjak első átadóünnepségének. A győztesek, azaz a Human Touch díjazási rendszerben legjobb eredményt elért országok: Csehország, Magyarország, Szlovénia és Lettország.


A márkakereskedői konferenciát 2017. január 23. és február 3. között a spanyolországi Bilbaóban rendezték.

A ŠKODA gyár évekkel ezelőtt elindította Human Touch programját, mely arra hivatott, hogy ügyfeleinknek különleges élményt tudjunk nyújtani vásárlásuk során, azaz tudjuk a jót még nagyszerűbbé tenni. Ezért a Human Touch díjak a kivételes ügyfélélmény iránti közös elkötelezettségünk szimbólumai. Ezt az élményt ügyfélfolyamatunk és ügyfél-ígéreteink határozzák meg pontosan, ám a legfontosabb, hogy a mindannyiunk részéről kifejtett egyéni erőfeszítések alapjain nyugszik. Minden piacon, ahol csak jelen van a ŠKODA AUTO, immár jól ismert a Human Touch díjazási rendszer, amely három egymáshoz kapcsolódó szintből épül fel.

A bronz szint eléréséhez a jelentkezőknek a Human Touch alapoktatáson kell részt venniük és a meghatározott ügyfél-ígéreteket ki kell helyezniük a márkakereskedésben. A márka kereskedői hálózatában immár több mint 15 ezer Human Touch díjat osztottak ki világszerte.

A bronz szint teljesítésén felül, az ezüst Human Touch díj eléréséhez részt kellett venni egy úgynevezett attitűd-oktatáson, ahol meg kellett szerezni a szükséges tanúsítványokat. Jelenleg szerte a világon összesen 416 kolléga mondhatja magát az ezüst díj büszke tulajdonosának.

Az arany díj a Human Touch díjazási rendszer legmagasabb elérhető szintje. Ezt a díjat az ezüst díj birtokosai közül azoknak adományozzák, akik az első három helyezett között végeznek a ŠKODA Challenge világbajnokság országos fordulója során. Most – mindeddig első alkalommal – a márkakereskedői hálózat összesen tizenkét munkatársa érte el e mérföldkövet, mégpedig Csehországból, Magyarországról, Szlovéniából és Lettországból.

Az arany díjakat Werner Eichhorn, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának a marketing és az értékesítés területeiért felelős tagja a Nemzetközi Márkakereskedői Konferencia gálaestje alkalmával adta át. A magyar díjazottak neve itt olvasható:

Név    Beosztás    Kereskedés
Szerencsi László    Értékesítési tanácsadó    AutoMobil Körös, Békéscsaba
Solymos Anna    Értékesítési tanácsadó    Porsche Pest, Budapest XIII.
Nyulász Zsolt    Értékesítési vezető    Walter Autó, Sopron

Gratulálunk kollégáinknak és reméljük, a jövőben még több ilyen kiváló eredményről számolhatunk be.

A ŠKODA AUTO

›    a világ egyik legrégebbi, ma is termelő járműgyártó vállalata. Csehországi székhelyén, Mladá Boleslavban 1895-től először kerékpárokat, majd motorkerékpárokat és gépkocsikat készített.
›    palettáján jelenleg hét személygépkocsi-típuscsalád szerepel: a Citigo, a Fabia, a Roomster/Praktik, a Rapid, az Octavia, illetve a Yeti és a Superb.
›    2013-ban világszerte mintegy 920.800 autót szállított ki ügyfeleinek
›    1991 óta a Volkswagen Csoporthoz tartozik, azaz a világ egyik legsikeresebb autóipari konszernjének tagja, amelynek szervezetében a ŠKODA önálló fejlesztői és gyártói tevékenységet folytat, a gépkocsik mellett olyan további komponensekre is kiterjedően, mint a motorok és sebességváltók.
›    Csehországban három helyszínen működik, ám – elsősorban konszernszintű partneri együttműködések keretében – Kínában, Oroszországban, Szlovákiában és Indiában is gyártja típusait.
›    jelenleg mintegy 25.800 dolgozót foglalkoztat világszerte, s több mint 100 ország piacának aktív szereplője.

www.skoda.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: