Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

30 további jármű Seattle és a Puget Sound terület számára

2017.06.02

Forrás: Siemens, Hírek
A Sound Transit cég, amely a regionális közlekedési rendszert üzemelteti az USA Washington államában, Seattle és a Puget Sound terület igényeit kiszolgálva, további 30 S70 típusú helyiérdekű (könnyű) vasúti járművet (LRV) rendelt a Siemenstől.


A szerelvényeket a regionális közlekedési rendszerben fogják üzemeltetni, kielégítve Seattle és a Puget Sound terület lakosainak igényeit. Ezzel a megrendeléssel a Sound Transit cég egy 2016-ban aláírt szerződés opcióját érvényesíti. Az eredeti megállapodásban 122 helyiérdekű vasúti jármű (LRV) szerepelt. Az új megrendelés eredményeként 152-re nő majd a régióban üzemelő összes Siemens LRV egység száma. A szerelvényeket Kaliforniában, a Siemens Sacramentoban létesített üzemében fogják legyártani, ahol most készülnek az első fázisban rendelt járművek. Az első LRV egység várhatóan 2019 elején kerül leszállításra.

"Az, hogy több Link vasúti kocsit rendeltünk a tervezettnél korábbi időpontban, csupán egy példa arra, milyen határozott lépésekkel építjük ki azt a helyiérdekű vasúti hálózatot, ahol akár évi 188 millió utast szolgálunk ki 2040-ig" - jelentette ki Peter Rogoff, a Sound Transit vezérigazgatója. "Ezekkel az újabb járművekkel 2024-re készen állunk arra, hogy a helyiérdekű vasúti hálózatnak a Puget Sound terület szavazói által novemberben elfogadott első két bővítésén meginduljon a forgalom."

"A helyiérdekű vasúti rendszereknek fontos szerepük van abban, hogy a városokban csökkenjen a zsúfoltság, új lendületet kapjon a gazdasági fejlődés és kezelhető legyen a népesség szaporodása. Mi világszerte testre szabott közlekedési megoldásokat nyújtunk a városok számára, kielégítve aktuális igényeiket" - mondta Sandra Gott-Karlbauer, a Siemens városi közlekedési üzletágának igazgatója.

Ezekkel az új szerelvényekkel a Sound Transit tovább növeli járműflottáját, helyet biztosítva a gyarapodó számú utazóközönség számára és kifejezetten támogatva a Federal Way-re és Redmond belvárosára vonatkozó bővítési projekteket. Az új járművek kinézetre karcsúak lesznek és tágasabb lesz a belsejük, így több hely jut az utasok számára. A speciális utastájékoztató rendszerek pedig tovább fokozzák az utazás élményét. Emellett a járművekben külön tér áll majd rendelkezésre a csomagok elhelyezésére és horgok lesznek felszerelve, ahova járművenként maximum négy kerékpárt lehet felakasztani. A kocsikban energiahatékony LED világítási rendszer fog működni.

A Siemens átfogó közlekedési portfólióval rendelkezik Seattle városában és Washington állam területén. Ide sorolhatók a Sound Transit cég részére szállított helyiérdekű vasúti járművek, az új, Kaliforniában gyártott dízel-elektromos Charger mozdonyok, amelyek hamarosan az Amtrak Cascades járatokon fognak üzemelni, valamint a közlekedés irányítására szolgáló szoftver, ami intelligens módon hangolja össze és irányítja Seattle forgalmi rendszereit a zsúfoltság csökkentése érdekében.

www.siemens.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: