Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Elektromos járművek gyorstöltő rendszere – tíz percnél kevesebb idő szükséges 100 kilométernyi úthoz

2017.06.02

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens 150 kW-os , nagy teljesítményű töltőrendszerének új generációja akár 920 voltos feszültség szinten is tudja tölteni a jelen és a jövő elektromos járműveit. Ez azt jelenti, hogy a csupán tíz percet igénybe vevő töltést követően az elektromos járművek több, mint 100 kilométeres út megtételére képesek.


A CCS, CHAdeMO és Type 2 fő töltési szabványoknak megfelelő elektromos járművekből maximum hármat lehet párhuzamosan tölteni.

Ezeket a nagy töltési sebességeket az ECC3000 töltésszabályozóval összekapcsolt Siemens Sinamics DCP és Simatic S7 ipari komponensek tökéletesen szinkronizált hardvere és szoftvere teszi lehetővé. A Siemens szoftver segítségével úgy létesíthető kapcsolat az üzemeltetők töltés-irányító rendszereivel, hogy közben garantált a legnagyobb fokú adat- és informatikai biztonság. A Sinema Remote Connect használatával megvalósított távoli hozzáférés nemcsak rövid válaszidőket biztosít, de az adatelemzés eszközeivel támogatja a gyors és alacsony költségű szervizelést, valamint az optimalizált megelőző karbantartást is.

www.siemens.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: