Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Videós leleplezés - Hogyan is kapta a nevét a ŠKODA KAROQ

2017.05.26

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
¤ Az alaszkai Kodiaq-sziget lakói segítettek nevet adni az új kompakt SUV-nek ¤ A cseh gyár SUV családja erősítést kap


Mladá Boleslav/Budapest, 2017.05.26. – A cseh autógyártó legújabb modellje a ŠKODA KAROQ nevet kapta. A kompakt SUV az előző héten Stockholmban mutatkozott be a világnak. A mellékelt kisfilm bemutatja, hogy a Kodiaq-sziget lakói hogyan járultak hozzá a névadáshoz.

Kétség sem fér hozzá, hogy a márka új modelljének neve és a KODIAQ között kapcsolat van: „A nevek közötti hasonlóság tudatos, mivel kapcsolatot teremt a márka jelenlegi és jövendőbeli modelljei között” – nyilatkozta Stefan Büscher, vezető marketing és termékmenedzser.

A videó bemutatja, hogy az alaszkai Kodiaq-sziget lakói újfejt részt vállaltak az új ŠKODA  SUV elkeresztelésben. A „KAA’RAQ” az Alutiiq törzsi nyelvben autót jelent,  a „RUQ” pedig a márka dinamikus voltát a logóban is kifejező nyílvessző.  A film bemutatja ahogy egy tizenkét éves kisfiú a két kifejezést ötvözve megalkotja az új szót.

A ŠKODA 2025 stratégiájának részeként a márka az elkövetkező években intenzíven bővíteni fogja a modellkínálatát. Az elsődleges hangsúlyt az SUV portfólió bővítésén lesz.
A ŠKODA KODIAQ, az új nagy SUV nemzetközi piacokra való friss bevezetésével és a ŠKODA KAROQ bemutatásával a cég mérföldkőhöz érkezett.

A videó ezen a linken tekinthető meg:
https://www.youtube.com/watch?v=vMCZ5PBXvS0&utm_source=32449-Importers&utm_medium=email&utm_term=1272949861&utm_content=YouTube&utm_campaign=Video%20reveals%20how%20new%20SKODA%20KAROQ%20got%20its%20name-20170526  
ŠKODA KAROQ – NAMING STORY (2:56)

A ŠKODA AUTO

›    a világ egyik legrégebbi, ma is termelő járműgyártó vállalata. Csehországi székhelyén, Mladá Boleslavban 1895-től először kerékpárokat, majd motorkerékpárokat és gépkocsikat készített.
›    palettáján jelenleg hét személygépkocsi-típuscsalád szerepel: a Citigo, a Fabia, a Roomster/Praktik, a Rapid, az Octavia, illetve a Yeti és a Superb.
›    2013-ban világszerte mintegy 920.800 autót szállított ki ügyfeleinek
›    1991 óta a Volkswagen Csoporthoz tartozik, azaz a világ egyik legsikeresebb autóipari konszernjének tagja, amelynek szervezetében a ŠKODA önálló fejlesztői és gyártói tevékenységet folytat, a gépkocsik mellett olyan további komponensekre is kiterjedően, mint a motorok és sebességváltók.
›    Csehországban három helyszínen működik, ám – elsősorban konszernszintű partneri együttműködések keretében – Kínában, Oroszországban, Szlovákiában és Indiában is gyártja típusait.
›    jelenleg mintegy 25.800 dolgozót foglalkoztat világszerte, s több mint 100 ország piacának aktív szereplője.

www.skoda.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: