Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Éld át, milyen magyar válogatottnak lenni!

2017.05.04

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
A gyerehokizni.hu – a magyar jégkorong utánpótlás toborzó oldala – egy 360-os videóval lepte meg a legkisebb hokisokat, hogy átélhessék milyen, amikor az egész stadion őket ünnepli.


A magyar jégkorong-válogatott szurkolótáborának híre bejárta a világot. Ők azok, akik bárhová elmennek a csapat után és egy elveszített mérkőzés után is teli torokból éneklik a Himnuszt a csapatnak. A szurkolók elhagyhatatlan társai a csapatoknak, de a magyar jégkorong-válogatott esetében még az átlagosnál is szorosabb a kapcsolat. Ezt a kötődést, a Himnusz közös éneklését rögzítette a gyerehokizni.hu, hogy a videóval bárki átélhesse, milyen érzés, amikor többezer ember őt élteti.

Maga a 360-os videó, illetve az arról készült kísérő film célja, hogy minél többen kapjanak kedvet a sporthoz, vagy kapjanak erőre a buzdítástól és szurkolástól egy küzdelmesebb napon. Hiszen a korai ébredések, egy-egy nehéz edzés, a hatalmas elkötelezettség olykor túl nagy áldozatnak tűnhet, ugyanakkor az összetartó közösség, az örömteli pillanatok és a pálya széléről érkező bíztatás mutatja, hogy igazán megéri.

Elsőként jégkorongozó gyereknek mutatta meg a felvételt két válogatott játékos, Bartalis István és Varga Arnold:

https://www.youtube.com/watch?v=mLQYe_sXMpA&feature=youtu.be 

A gyerehokizni.hu a ŠKODA Magyarország és a Magyar Jégkorong Szövetség közös, utánpótlás toborzásért felelős programja. A ŠKODA 25 éve támogatja nemzetközi szinten a jégkorongsportot, ami Guinness rekordnak számít. Magyarországon a klubok támogatásán túl, az utánpótlás toborzást jelölte ki céljául, ezért élesztette fel a gyerehokizni.hu oldalt.

A ŠKODA AUTO

›    a világ egyik legrégebbi, ma is termelő járműgyártó vállalata. Csehországi székhelyén, Mladá Boleslavban 1895-től először kerékpárokat, majd motorkerékpárokat és gépkocsikat készített.
›    palettáján jelenleg hét személygépkocsi-típuscsalád szerepel: a Citigo, a Fabia, a Roomster/Praktik, a Rapid, az Octavia, illetve a Yeti és a Superb.
›    2013-ban világszerte mintegy 920.800 autót szállított ki ügyfeleinek
›    1991 óta a Volkswagen Csoporthoz tartozik, azaz a világ egyik legsikeresebb autóipari konszernjének tagja, amelynek szervezetében a ŠKODA önálló fejlesztői és gyártói tevékenységet folytat, a gépkocsik mellett olyan további komponensekre is kiterjedően, mint a motorok és sebességváltók.
›    Csehországban három helyszínen működik, ám – elsősorban konszernszintű partneri együttműködések keretében – Kínában, Oroszországban, Szlovákiában és Indiában is gyártja típusait.
›    jelenleg mintegy 25.800 dolgozót foglalkoztat világszerte, s több mint 100 ország piacának aktív szereplője.

www.skoda.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: