Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Kiállítói kedvezmények 2017.02.20-ig!

2017.01.11

Forrás: Baranya Megyei Vállalkozói Központ, Szentlőrinci Gazdanapok, Hírek
Kedves Kiállító Partnerünk!
A Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány az idén augusztus 11-13. között rendezi meg a Szentlőrinci Gazdanapokat.


Kiállításunk tematikája nem változik, de az idei évben tovább kívánjuk bővíteni a szakmai kerekasztal beszélgetések témaköreit, ismét megszervezzük az agrárgazdaság aktualitásait boncolgató agrárfórumot, s már megkezdtük az előkészületeket a szántóföldi gép- és technológiai bemutató programunkkal kapcsolatban. Mellettük helyet adunk idén is olyan szakmai-szórakoztató eseményeknek, mint a Szentőrinci Vágta és a lovasok által ugyancsak kedvelt díjugrató verseny. Célunk idén is, hogy a szakma találkozását, olyan színvonalas és vonzó szolgáltatásokat kínáló környezetben biztosíthassuk, melyben a fontos üzleti megbeszéléseket, tárgyalásokat követően a könnyed időtöltés lehetőségét is mindenki megtalálja.

Kiállításunk kapcsán - hasonlóan a korábbi évekhez - kedvezményekkel most is igyekszünk a bemutatkozásban partnerek lenni. Minden kiállítónknak, aki február 20-ig megküldi megrendelését, az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:

¤  12%-os árkedvezmény a megrendelt kiállítási szolgáltatások minden tételére kiterjedően!
¤  a megrendelés kiegészítéseként 5 db vendégbelépőt térítésmentesen biztosítunk!
¤  ezen túl, már most lekötheti standelhelyezését, jelezheti evvel kapcsolatos igényét!

Foglalja le időben a helyét a 2017-es kiállításra! Reméljük ajánlatunkat kedvezőnek találják, s idén partnerként üdvözölhetjük majd Önöket a 24. Szentlőrinci Gazdanapokon.

Kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésére, keressen bennünket bizalommal!

www.bmvk-gazdanapok.eu  


NEWS ; Ipari hírek ; Agrár ; Kiállítás, konferencia ; - BMVK, Szentlőrinci Mezőgépnapok

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: