Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az MVM OVIT Zrt. a Schneider Electricet választotta az Év Beszállítójának

2017.04.21

Forrás: Morpho Communications, Schneider Electric Sajtóközlemény
Budapest, 2017. április 21. – A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője bejelentette, hogy 2016-os együttműködésük alapján az Év Beszállítójának választotta az MVM OVIT Zrt.


A tavalyi év során a Schneider Electric számos különféle projekthez biztosított termékeket és szolgáltatásokat az MVM OVIT Zrt. részére, beleértve távközlési és erőműveket, illetve alállomásokat érintő fejlesztéseket, továbbá egyéb, hazai magánberuházású projekteket. A díjat Veres Zsolt, a magyarországi leányvállalat országigazgatója vette át az OVIT Beszállítói Napon április 20-án.

Rendkívül büszkék vagyunk erre az elismerésre, hiszen ez is azt igazolja vissza, hogy a hazai villamosenergia-elosztás területének egyik legjelentősebb és legnagyobb szereplőjének számító MVM OVIT Zrt. jelentős partnernek tekint bennünket, és a jövőben is támaszkodni kíván szolgáltatásainkra és termékeinkre. Az MVM OVIT Zrt. számos olyan, különféle szakterületen képviselteti magát, amelyen a Schneider Electric teljes kínálatával támogatni tudja a projekteket. Ezáltal kölcsönösen megtaláljuk egymás tevékenységében azokat a lehetőségeket, amelyekkel sikerre vihetjük saját üzleti folyamatainkat. Jelentős mértékben hozzájárul az együttműködés sikereihez és magas színvonalához, hogy rendkívül jó szakmai és emberi kapcsolatok alakultak ki a két társaság között, ezért ezúton is köszönöm az áldozatos és kitartó munkát minden kollégának, akik az MVM OVIT Zrt., illetve a Schneider Electric oldaláról részt vettek a tavalyi és a korábbi projektekben” – mondta el Veres Zsolt.

A Schneider Electric a hazai piacra lépése óta folyamatosan együttműködik az MVM OVIT Zrt.-vel az MVM Csoport beruházási és üzemeltetési projekteiben, illetve az elmúlt időszakban egyéb jelentős és nagy volumenű magánberuházások megvalósításában is támogatta a vállalatot. Ennek keretein belül a Schneider Electric többek között kis- és középfeszültségű energiaelosztó készülékeket és berendezéseket, valamint irányítástechnikai, védelmi és távközléstechnikai megoldásokat biztosít az MVM OVIT Zrt. részére. Ezenfelül tervezési feladatokkal és szoftverekkel, illetve mérnöki, karbantartási és szerviz szolgáltatásokkal is hozzájárul a projektek sikeréhez.

Az MVM OVIT Zrt.-ről
Az MVM OVIT Zrt. minden évben elismeréssel jutalmazza egy-egy beszállítóját és alvállalkozóját, akik kimagaslóan jó minőségű szolgáltatásokkal és termékekkel járultak hozzá üzleti sikereihez a megelőző év folyamán. A vállalat a nemzeti tulajdonú MVM Csoport tagja, Magyarország energetikai iparának legkiterjedtebb tevékenységi körű építő, szerelő és gyártó társasága. Többek között nagyfelszültségű távvezetékek és transzformátorállomások létesítésével, karbantartásával és fejlesztésével foglalkozik, illetve szerződéses megállapodások alapján látja el a paksi atomerőmű üzemeltetése során felmerülő villamos és irányítástechnikai, valamint gépész szerelő és karbantartó feladatokat. Az MVM Csoportban ellátott feladatai mellett meghatározó szerepet vállal a hazai erőművek, áramszolgáltatók, vasúttársaságok, továbbá ipari nagyfogyasztók és külföldi megrendelők létesítési, karbantartási, fejlesztési beruházásaiban. A társaság a megújuló energiaforrásokat hasznosító erőművi fejlesztésekben és az innovatív technológiák bevezetésében és alkalmazásában aktívan részt vesz.
www.ovit.hu  

A Schneider Electricről
A Schneider Electric az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A 2016-os gazdasági évben vállalatunk 25 milliárd eurós árbevételt ért el, és 100 országban több mint 160.000 alkalmazottunk segíti ügyfeleinket abban, hogy energiagazdálkodásukat és folyamataikat biztonságossá, megbízhatóvá, hatékonnyá és fenntarthatóvá tegyék. A legegyszerűbb kapcsolóktól kezdve az összetett rendszerekig technológiánk, szoftvereink és szolgáltatásaink segítséget nyújtanak ügyfeleinknek abban, hogy tökéletesíthessék tevékenységük szabályozását és automatizálását. Összekapcsolt technológiáinknak köszönhetően iparágak újulhatnak meg, városok alakulhatnak át, és életek válhatnak gazdagabbá.
A Schneider Electricnél ezt úgy hívjuk: Life is On.

www.schneider-electric.hu  
www.morpho.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; - Schneider Electric ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: