Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Újabb üzleti sikerek a hegesztett jármûszerkezetek piacán

2017.04.20

Forrás: Rába, Hírek
Az eddig jellemzően építőipari járműgyártó vállalatok megrendeléseit teljesítő Rába új szegmensben vetette meg a lábát.


Ezúttal a speciális tehergépjárműveket gyártó Rheinmetall MAN Military Vehicles (RMMV) bécsi leányvállalata számára szállít hegesztett járműszerkezeteket. A megrendelések összértéke 4 év alatt elérheti a 10 millió eurót.

A két fél együttműködése 2015-ben vette kezdetét. Az akkori sikeres mintagyártásokat követően az idei évben már a termékek sorozatgyártására kapott megbízást a Rába.

A napokban aláírt szerződés értelmében a vállalat 2020-ig hegesztett járműalkatrészeket gyárt és szállít partnere részére, melyből a 2017. évre előre jelzett és megrendelt termékmennyiség több mint 2,5 millió euró értéket képvisel. Az RMMV a termékfejlesztésekhez kapcsolódó projektek so-rán is számít a Rábára, mint rugalmas és felkészült beszállítóra.

A Rába Jármű Kft a most megkötött üzlettel - stratégiai céljaival összhangban - növeli piaci részesedését az európai fémszerkezeti piacon, melyhez megfelelő hátteret biztosítanak az elmúlt időszakban végrehajtott technológiakorszerűsítő és kapacitásnövelő beruházások.

www.raba.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Rába ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: