Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Díjat zsebelt be a Schneider Electric az IF Design Award-on

2017.04.18

Forrás: Morpho Communications, Schneider Electric Sajtóközlemény
A díjnyertes Easergy T300 megoldás nem csak megbízható, de könnyen használható és ötletes


Budapest, 2017. április 18. – A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője bejelentette, hogy díjat nyert az Easergy T300 moduláris vezérlő- és felügyeleti eszköz az IF Design Award díjátadóján. Az Easergy T300 megoldás az „Ipar / Szakmunka” kategóriában szerepelt az első helyen. A termék teljes mértékben megfelel a Schneider Electric magas fejlesztési elvárásainak a megbízhatóság, a könnyű használhatóság és az ötletesség terén.

Az Easergy T300 közép- és kisfeszültségű közüzemi elosztóhálózatokhoz készült intelligens vezérlési és felügyeleti megoldás, amely négy évnyi innováció és fejlesztés eredménye. A berendezés a legkorszerűbb kommunikációs és automatizációs technológiákat alkalmazza, továbbá IoT-kompatibilis, így segíti a hálózati szolgáltatókat a digitális átalakulás követésében. Moduláris kialakítása egyszerűvé teszi konfigurálását a kívánt alkalmazás megvalósításához, valamint speciális funkciókkal támogatja az intelligens közműhálózatok kiépítését. Az Easergy T300 használatával észlelhetők és kezelhetők a villamos hálózati hibák a közép- és kisfeszültségű alállomásokon belül, illetve a nyilvános energiaelosztási hálózatokon. A megoldás 2016-ban mutatkozott be a nemzetközi piacon, hazai bevezetése 2017. második negyedévében várható.

Büszkék vagyunk arra, hogy az IF Design legfejlettebb megoldása is díjazott. A tervezés számos különböző csapat közös munkájának az eredménye, az elismerés pedig a tervező- és mérnökcsapataink folyamatos, összehangolt és a kiválóságra törekvő erőfeszítéseinek megkoronázását jelenti” – mondta Frédéric Beuvry, a Schneider Electric ipari tervezésért és ergonómiáért felelős alelnöke, akit a Danish Design Center (Dán Tervezőközpont) a nemrég létrehozott nemzetközi tanácsadó testületének tagjává választott.

Beuvry 30 éves karrierje során olyan nemzetközi vállalatoknál dolgozott tervezési vezetőként, mint a Seb és a Schneider Electric, és az itt szerzett tapasztalatával komoly mértékben tudja támogatni a Dán Tervezőközpont és a Tervezési Tanács munkáját. Feladata, hogy segítsen a dán tervezőknek innovatív módszerekkel megtartani globális vezető szerepüket a tervezési ágazatban, valamint új termékeket és megoldásokat kifejleszteni az új digitális világ számára.

A Danish Design Center nemzetközi tanácsadó testületéről
A testület célja, hogy meglátásaival, tanácsaival és inspirációval támogassa a Danish Design Center és a Tervezői tanács munkáját, és segítsen a dán dizájn új lehetőségeinek felismerésében, ezzel értéket teremtve a dán vállalatok és szervezetek számára, globális szinten is. A nemzetközi dizájnszakértőkből álló testület tagjainak feladata, hogy tanácsokkal, kihívásokkal és innovációval mozdítsák elő az elismert dán tervezési hagyományokat.

A Schneider Electricről
A Schneider Electric az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A 2016-os gazdasági évben vállalatunk 25 milliárd eurós árbevételt ért el, és 100 országban több mint 160.000 alkalmazottunk segíti ügyfeleinket abban, hogy energiagazdálkodásukat és folyamataikat biztonságossá, megbízhatóvá, hatékonnyá és fenntarthatóvá tegyék. A legegyszerűbb kapcsolóktól kezdve az összetett rendszerekig technológiánk, szoftvereink és szolgáltatásaink segítséget nyújtanak ügyfeleinknek abban, hogy tökéletesíthessék tevékenységük szabályozását és automatizálását. Összekapcsolt technológiáinknak köszönhetően iparágak újulhatnak meg, városok alakulhatnak át, és életek válhatnak gazdagabbá.
A Schneider Electricnél ezt úgy hívjuk: Life is On.  

www.schneider-electric.hu   
www.morpho.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - Schneider Electric ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: