Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Időtálló kapcsolócsalád beépített LED-del

2017.04.11

Forrás: Morpho Communications, Schneider Electric Sajtóközlemény
Egyszerűen ellenőrizhető a készülékek üzemképessége, és a sötétben is könnyedén megtalálhatók


Budapest, 2017. április 11. – A Schneider Electricnek, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértőjének egyik legfontosabb ismertetőjegye, hogy folyamatos innovációra törekszik, és mindig a legújabb igényeket szem előtt tartva fejleszti tovább termékeit. Ezúttal elsőként jelentkezett olyan kapcsolókkal, amelyek beépíthető LED-es jelzőfényt tartalmaznak, így a sötétben is könnyen megtalálhatók, ráadásul az üzemképesség ellenőrzését rendkívül egyszerűvé teszik. Ez a funkció mostantól már a tartós, divatos és egyedi megjelenésű Mureva Styl kapcsolócsaládban is elérhető.

Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között

A termékcsalád tagjai bármilyen kültéri vagy beltéri helyszínen alkalmazhatók, hiszen az ergonomikus kialakítás révén egyszerűen telepíthetők, és a masszív kivitelnek köszönhetően ellenállnak a környezeti hatásoknak. A kapcsolókban minden funkció megfelel az IP55 minősítésnek, ez magában foglalja az IK 08 védelmet, és egyúttal arra is garanciát jelent, hogy az eszközökön rendkívül sokáig nem mutatkoznak az elhasználódás jelei. Ellenállnak a kosznak, pornak és oldószereknek, sőt még az UV-sugaraknak is, így még a polárfehér változat sem színeződik el az idők folyamán. A termékek vízállóak, legyen szó akár a falon kívüli, akár a süllyesztett kivitelről. Az egyes elemek egyedileg is összeállíthatók, ezáltal kevesebb cikkszámmal sokkal bővebb funkcionalitás valósítható meg. A Mureva Styl portfólió ráadásul a telepítéshez szükséges egyéb eszközöket is tartalmazza, beleértve a falon kívüli szereléshez használható kötő-, illetve a süllyesztett telepítésnél alkalmazható szerelődobozokat.

Jól mutat mindenhol

A kollekció divatos és egyedi megjelenésének, valamint ívelt profiljának köszönhetően bármilyen környezetbe jól illeszkedik látványban, és harmonizál a Schneider Electric más családjaival is. A
Mureva Styl kapcsolók kétféle színben érhetők el: a polárfehér kiadás elsősorban kórházakban, laboratóriumokban és raktárakban számít ideális megoldásnak, míg az antracitszürke változat irodák, garázsok, tetőterek vagy éppen kertek dísze lehet.

A Schneider Electricről
A Schneider Electric az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A 2016-os gazdasági évben vállalatunk 25 milliárd eurós árbevételt ért el, és 100 országban több mint 160.000 alkalmazottunk segíti ügyfeleinket abban, hogy energiagazdálkodásukat és folyamataikat biztonságossá, megbízhatóvá, hatékonnyá és fenntarthatóvá tegyék. A legegyszerűbb kapcsolóktól kezdve az összetett rendszerekig technológiánk, szoftvereink és szolgáltatásaink segítséget nyújtanak ügyfeleinknek abban, hogy tökéletesíthessék tevékenységük szabályozását és automatizálását. Összekapcsolt technológiáinknak köszönhetően iparágak újulhatnak meg, városok alakulhatnak át, és életek válhatnak gazdagabbá.
A Schneider Electricnél ezt úgy hívjuk: Life is On.

www.schneider-electric.hu   
www.morpho.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; - Schneider Electric ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: