Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Ipari Basic-PC sokrétű alkalmazásokhoz az árérzékeny szegmensben

2017.04.13

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens ipari PC-k köre a Simatic IPC327E Box PC-vel és Simatic IPC377E Panel PC-vel bővült. A Basic-IPC sorozat új, ventilátor nélküli készülékei sokrétű, ipari automatizálási alkalmazáshoz optimalizáltak az alacsonyabb árszegmensben.


Ezért különösen alkalmasak ember-gép interfész-alkalmazásokhoz, szerelői munkahelyekhez, raktárakhoz és logisztikához, valamint gyártási vagy energia adatok gyűjtésére, illetve a gyártás hálózatba kapcsolására és egyszerű képfeldolgozásra. Az új Basic-IPC és a már rendelkezésre álló Simatic IPC347E Rack PC különösen a gép gyártókat, a disztribútorokat és rendszer-integrátorokat célozza meg. Az új Box- és Panel PC-k ipari környezetben karbantartásmentes, 24 órás tartós üzemre készülnek, az aktuális PC-technológiával, illetve nagyszámú interfésszel rendelkeznek. A gyors szállítás érdekében 8 előre konfigurált változat kapható közvetlenül raktárról: a Panel PC 12-, 15- és 19-collos széles érintőképernyővel, illetve a Box PC – minden esetben előre telepített Windows 7 Ultimate operációs rendszerrel, vagy anélkül.

Az új Basic-IPC-kkel – a Simatic IPC327E és IPC377E – gyorsan valósíthatók meg az alkalmazások, ha nem kell megfelelni specifikus tanúsítványoknak, fokozott hőmérséklettartományoknak vagy ipari környezetű védettségi osztályoknak. A készülékek minőségét és formáját az összes Simatic IPC esetében ipari körülményekre tervezték: pl. az egyes komponensek kiválasztása és összehangolása, illetve a ventillátormentes kivitel zárt házban, robosztusságot és hosszú élettartamot garantál. Az aktuális PC-technológia és a sokrétű interfészek folytán egyszerűen beköthetők új vagy meglévő automatizálási megoldások. Ehhez a gépek Intel Celeron Quad Core processzorai, illetve 500 GB-os merevlemezzel (HDD) vannak felszerelve, VGA- és DisplayPort-tal, PCIE mini-interfésszel, két Gigabites Ethernettel, illetve maximum hat COM- és USB 3.0 interfésszel rendelkeznek.

Háttérinformáció:

A Basic IPC sorozat Boksz PC-je, a Simatic IPC327E valamint a Panel PC, a Simatic IPC377E a Siemens Simatic ipari PC portfóliójához tartoznak. Ez az alap, a haladó, a csúcs és Embedded teljesítmény-osztályok Box, Panel és Rack PC nevű skálázható terméksorait foglalja magába, kiegészítve a különleges alkalmazásokat szolgáló változatokkal. A Simatic IPC család – a kompakt, ventilátor nélküli Embedded készülékektől a nagyteljesítményű, bővíthető csúcs IPC-ig – kifejezetten ipari alkalmazásokhoz készül. A mobil automatizálás technologizáláshoz a felhasználó ezen kívül felhasználja a Simatic Field PG ipari programozó készüléket, és mobil alkalmazási feladatokhoz a Simatic ipari tablet PC-t.

A Siemens ipari PC-it a Simatic IPC327E Box PC-vel és a Simatic IPC377E Panel PC-vel bővíti ki. A Basic-IPC sorozat új, ventillátormentes készülékeit sokrétű, ipari alkalmazáshoz optimalizálták, az alsó árszegmensben. Különösen alkalmasak HMI alkalmazásokhoz, szerelői munkahelyekhez, raktárhoz és logisztikához, esetleg gyártási vagy energia-adatok adatgyűjtéséhez, illetve a gyártás hálózatba kötéséhez és egyszerűbb képfeldolgozáshoz.

www.siemens.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: