Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Schneider Electric új megoldásokkal rukkol elő a barcelonai IoT-világkongresszuson

2016.10.26

Forrás: Morpho Communications, Schneider Electric Sajtóközlemény
Budapest – 2016. október 26. – A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője bejelentette, hogy Gyémánt fokozatú szponzorként vesz részt október 25. és 27. között Barcelonában az idén második alkalommal megrendezésre kerülő IoT-megoldások világkongresszusán (IoT Solutions World Congress, IoTSWC16).


Az IoTSWC mára az egyik legfontosabb Dolgok internetére (Internet of Things, IoT) épülő eseménnyé vált, ahol a közönség felfedezheti és mélyebben is megismerheti a koncepcióra épülő technológiák és megoldások használatát valós környezetekben is.

A Schneider Electric a 8000 érdeklődőt számláló eseményen szakértőivel mutatja be legújabb projektjeit, melyek egyik zászlóshajója az EcoStruxure. A platform a minden szinten megvalósuló innovációt képviseli, melynek köszönhetően a vállalat vezető szerepet tölt be az IoT területén. A francia cégcsoport architektúrája az IoT által elérhetővé vált összekapcsolt termékektől a csúcstechnológiás vezérlőkön át, a felhőalapú és helyszíni telepítéssel egyaránt biztosítható alkalmazásokig, elemzésekig és szolgáltatásokig terjedő lehetőségeket kiaknázva átformálja a városokat és az iparágakat. A folyamatosan változó ügyféligényekre reflektálva a Schneider Electric a maximális eszközteljesítményre, az intelligensebb működésre és a biztonságosabb, hatékonyabb, összekapcsolt, valamint fenntartható vállalkozásokra összpontosít.

Az esemény látogatói valós időben tapasztalhatják meg, hogy a vállalat IoT-kompatibilis technológiái, platformja és megoldásai segítségével hogyan valósíthatók meg az alábbiak:
•    optimális üzleti folyamatok nagyobb termelékenységgel és jövedelmezőséggel
•    az eszközállomány magas rendelkezésre állása és teljesítménye prediktív elemzés révén
•    intelligensebb működés, automatizálás és vezérlés
•    biztonságosabb és mobilabb munkaerő-állomány
•    hatékony, összekapcsolt és fenntartható üzleti működés.

Az IoT értékteremtő funkciója már rég nem kérdés. A vállalkozásoknak olyan jól megalapozott döntéseket kell hozniuk, amellyel a Dolgok Internetének előnyeit teljes mértékben ki tudják használni a teljes szervezetben. A Schneider Electricnél meggyőződésünk, hogy az IoT és a minden szinten alkalmazott innováció átalakítja problémamegoldási módszereinket, és hihetetlen értékkel ruházza fel az általunk kínált megoldásokat” – mondta Dr. Prith Banerjee, a Schneider Electric technológiai igazgatója.

Az érdeklődők számos előadást is meghallgathatnak a témában a Schneider Electric vezetőitől:
•   Prith Banerjee, technológiai igazgató
•   Cyril Perducat, digitális szolgáltatások és IoT részleg ügyvezető alelnök  
•   John Tuccillo, globális ágazati és kormányzati ügyekért felelős vezető alelnök
•   George Wrenn, számítógépes biztonságért felelős értékesítési igazgató és alelnök.

Tesztbemutató tér: a 10 legjobb kísérleti platform
Az előadások mellett a vállalat a kongresszus tesztbemutató területén is jelen lesz, ahol a látogatók valós körülmények között tekinthetik meg az iparág legújabb technológiáit és kísérleti platformjait. Ezek egyikeként a Schneider Electric egy olyan, négy darabból álló, kéttengelyes napelemmodult mutat be, amely követi a Nap mozgását. Bár a rendszerrel optimalizálható a napenergia begyűjtése, az igazi innovációt mégis a valós idejű szinkronkapcsolat jelenti az egyes panelek és azok digitális modelljei között. Az ilyen összekapcsolt rendszert, amikor egy fizikai struktúra szimbiotikus kapcsolatban áll saját virtuális megjelenítésével, „számítógépes fizikai avatárnak” nevezzük. A kiterjesztett valóság alkalmazásával pedig a Schneider Electric olyan interaktív felületet kínál, amelyen a felhasználók megtekinthetik a panelek állapotadatait, elsajátíthatják a telepítési és helyszíni karbantartási eljárásokat, vagy akár vezérelhetik a modul fizikai tájolását is.

A Schneider Electric innovációjával kapcsolatban kérjük, látogasson el ide, az IoT-megoldások világkongresszusról bővebben pedig itt olvashat.

A Schneider Electricről
A Schneider Electric az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A 2015-ös gazdasági évben vállalatunk 27 milliárd eurós árbevételt ért el, és 100 országban több mint 160.000 alkalmazottunk segíti ügyfeleinket abban, hogy energiagazdálkodásukat és folyamataikat biztonságossá, megbízhatóvá, hatékonnyá és fenntarthatóvá tegyék. A legegyszerűbb kapcsolóktól kezdve az összetett rendszerekig technológiánk, szoftvereink és szolgáltatásaink segítséget nyújtanak ügyfeleinknek abban, hogy tökéletesíthessék tevékenységük szabályozását és automatizálását. Összekapcsolt technológiáinknak köszönhetően iparágak újulhatnak meg, városok alakulhatnak át, és életek válhatnak gazdagabbá. A Schneider Electricnél ezt úgy hívjuk: Life is On.

www.schneider-electric.hu  
www.morpho.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - Schneider Electric ; Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR), virtuális ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: