Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új országigazgató a Schneider Electric hazai leányvállalatánál

2016.11.24

Forrás: Morpho Communications, Schneider Electric Sajtóközlemény
Veres Zsoltot nevezték ki a Schneider Electric magyarországi országigazgatójává
Budapest, 2016. november 24. – A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértőjének magyarországi leányvállalata bejelentette, hogy Veres Zsolt (50) tölti be a mintegy 1500 főt foglalkoztató hazai szervezet országigazgatói pozícióját


A szakember az elmúlt 5 évben az IBM Magyarország vezérigazgatója volt, majd a cég közép- és kelet-európai régiójának kormányzati, intézményi ügyeiért felelt. Veres Zsolt Spilkó Józsefet (56) váltja az ügyvezető igazgatói poszton, aki a vállalat kötelékében maradva, a közép-kelet-európai térség üzletfejlesztésének irányítását látja el a jövőben.

Veres Zsolt 1 hónapja kezdte meg munkáját a Schneider Electric új, innovatív épületmenedzsment megoldásokat felvonultató központjában. A Nordic Light Irodaház Budapest egyik leghatékonyabb és legmodernebb irodaépülete, ahol megtalálhatók a vállalat energiahatékonysági és okosirodai megoldásai. A modern irodatér a 24 éves vezetői tapasztalattal rendelkező szakemberre is inspirálóan hat, aki számára lételem a dinamikus és jó hangulatú munkahelyi környezet. Veres Zsolt legfontosabb feladatának jelenleg azt tartja, hogy a szervezet kultúrájának, folyamatainak és stratégiájának gyors megismerése után az eddig is sikeres területek mellé új növekedési lehetőségeket azonosítson. A Schneider Electric Magyarországon amellett, hogy megoldásszállító, fontos nemzetgazdasági szereplő is. Így a magát igazi csapatjátékosnak tartó vezető kiemelt célja a vállalat ismertségének növelése a gazdaság azon szegmenseiben is, amelyekben még kevésbé ismert.

Az új irodánk minden szeglete az innovációt sugározza számomra. Vezetőként is ebben az innovatív szellemben szeretném elérni, hogy munkatársaimmal közösen erősítsük a Schneider Electric hazai piaci szerepét, valamint, hogy a vállalatban rejlő, eddig még kiaknázatlan lehetőségek feltérképezésével tovább növeljük a stabilan pozitív üzleti eredményt. Úgy vélem, mindezt elsősorban professzionálisan strukturált működéssel és a piaci igények még teljesebb körű kiszolgálásával tudjuk elérni” – mondta Veres Zsolt.

A Budapesti Műszaki Egyetemen végzett szakember eredetileg villamosérnökként diplomázott, majd a Külkereskedelmi Főiskola elvégzése után mester-tanulmányait a milánói SDA Bocconi menedzserképző iskolában folytatta. Az IBM Hungary Kft.-nél kezdte pályafutását, ahol 12 évet dolgozott különböző értékesítési vezetői pozíciókban. 2002-ben csatlakozott az SAP-hoz, kereskedelmi igazgatóként, ezt követően és az Oracle vállalatnál töltött kétéves kitérő után ismét visszatért az IBM-hez, ahol 5 évig vezérigazgatóként irányította a szervezetet, majd a kelet-európai kormányzati szektort.

A Schneider Electricről
A Schneider Electric az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A 2015-ös gazdasági évben vállalatunk 27 milliárd eurós árbevételt ért el, és 100 országban több mint 160.000 alkalmazottunk segíti ügyfeleinket abban, hogy energiagazdálkodásukat és folyamataikat biztonságossá, megbízhatóvá, hatékonnyá és fenntarthatóvá tegyék. A legegyszerűbb kapcsolóktól kezdve az összetett rendszerekig technológiánk, szoftvereink és szolgáltatásaink segítséget nyújtanak ügyfeleinknek abban, hogy tökéletesíthessék tevékenységük szabályozását és automatizálását. Összekapcsolt technológiáinknak köszönhetően iparágak újulhatnak meg, városok alakulhatnak át, és életek válhatnak gazdagabbá. A Schneider Electricnél ezt úgy hívjuk: Life is On.

www.schneider-electric.hu 
www.morpho.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; - BME ; - Schneider Electric ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: