Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Meghívó INDUSTRIAUTOMATION & MACH-TECH kiállítás 2013. május 28-31.

2013.05.08

Forrás: ABB, Hírek
Kedves Partnerünk!
Szeretettel meghívjuk Önt az INDUSTRIAUTOMATION & MACH-TECH kiállításra, amelyre az ABB partnerei számára ingyenes, egyszeri belépésre jogosító belépőt kínál:


¤ Időpont: 2013. május 28-31. 10:00 -17:00 óra
¤ Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, A pavilon
Budapest X., Albertirsai u. 10.

Ingyenes belépőjegyét online az alábbi linken keresztül igényelheti:

Az online belépő igénylést követően e-mailben egy pdf formátumú belépőjegyet kap. Kérjük, ezt a vonalkódot tartalmazó belépőjegyet nyomtassa ki és hozza magával a kiállításra.

A belépővel a teljes kiállítás megtekinthető.

Találkozzon velünk személyesen a kiállításon az A pavilon 101 B standján!

A kiállításon az ABB strandján az alábbi újdonságokkal ismerkedhet meg:

FlexArc® - A hegesztőcellák új generációja

A FlexArc® a szabványosított hegesztőcellák olyan új generációja, amely költséghatékony, korszerű, robotok által történő hegesztési műveletek elvégzésére került kialakításra.

Minden cella maximális teljesítményt nyújt, a rendelkezésre álló tér optimális kihasználása mellett. Az alaplehetőségek közé tartozik akár az egyrobotos, akár a kétrobotos kivitel, Multi-Move funkcióval, az ABB pozicionálók széles termékskálája által kínált választék és a hegesztő berendezéseknek az Ön igényéhez való igazítása.

Szinkron reluktancia motor és hajtáscsomag

Társítsuk a hagyományos állórészes technológiát az új mágnesmentes forgórésszel, vegyünk egy magas színvonalú ipari hajtást az új szoftverrel, optimalizáljuk a csomagot változtatható fordulatszámú szivattyú és ventilátor alkalmazásokhoz.

Amit kapunk az az állandómágneses motor teljesítménye társítva a normál indukciós motorok költséghatékonyságával és egyszerű szervízelhetőségével.

www.abb.com   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - ABB ; Mágnes, MR, MRI ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: