Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az igm robot látását az iCAM kamera teszi biztosítja!

2017.03.15

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Nagyteljesítményű és kompakt lézerkamera kiváló lehetőséget nyújt a hegesztési varratok, árkok, keresztmetszetének és rések mérésére és ezzel a hegesztési folyamat paramétereinek illesztésére.


Az új "iCAM offline" szoftver opcióval a szenzor szimulációval is programozható. A szimulációban valós idejű pásztázó funkció révén „Real-Time-Slicing“, a szenzorosan mért keresztmetszet és a munkadarab virtuális képével az iCAM szenzor valós idejű virtuális képet generál és a hegesztendő nyomvonalat, valamint a hegesztési sebességet folyamatosan illeszti. A vezető gúla kiegészítő vizuális megjelenítésével az optikai kamera látási tartománya egyszerűen állítható, hogy a nemkívánatos ívfény behatástól a mérési tartományt védjük.

Online alkalmazáshoz hasonlóan a varratok virtuális kamerával is követhetők és az iCAM kamera szoftvere révén minden paraméter megjeleníthető, lehívható. Ez röviden annyit jelent, hogy az "igm Offline System" az "iCAM offline" opcióval sablonok választhatóak az iCAM kamerához és különböző profilú pályákon a stabilitás ellenőrizhető.

iCAM offline development (0:45)
https://www.youtube.com/watch?v=0A7wD29O9f0  

www.igm-group.com  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Lézer ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; Hegesztés

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: