Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Audi Hungaria: Zöld jelzés az Audi RS 3 Limousine-nak

2017.03.10

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Megkezdődött a harmadik RS modell sorozatgyártása Győrben Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Az új modell további lendületet ad járműgyártásunknak


Győr, 2017. március 10. – A mai napon elrajtolt Győrből az Audi RS 3 Limousine, amely az Audi első RS változatú kompakt limuzinja. Az új győri modellt, amelyből az első arakék színben gördült le a gyártósorról egy új-zélandi vásárló számára, a sportos 294 kW-os (400 lóerős) öthengeres TFSI erőforrás hajtja, amely szintén az Audi Hungariánál készül.

A sportosság nem csak modelljeinket, hanem az Audi Hungaria csapatát is jellemzi, hiszen mindössze fél éve kezdtük meg az Audi TT RS Coupé és Roadster sorozatgyártását, és máris rajtol a következő nagyszerű modellünk, az Audi RS 3 Limousine gyártása”, mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke. „Köszönöm munkatársaink rugalmasságát és elkötelezettségét, amellyel jelentősen erősítik vállalatunk versenyképességét.

Az Audi RS 3 Limousine, amely tavaly a párizsi autószalonon mutatkozott be, az Audi Hungariánál gyártott A3 Limousine és a teljes A3 modellcsalád legsportosabb változata. A kompakt RS modellek hagyományaihoz hűen, az RS 3 Limousine-ban is a legendás öthengeres TFSI motor gondoskodik a dinamikáról és a különleges vezetési élményről, amelyet az öthengeres erőforrás egyedi hangja is tovább fokoz.

A vállalat továbbra is sportfokozatban marad, hiszen hamarosan egy újabb modellel, az Audi Q3-mal bővül a győri járműgyártás palettája. A vállalat már megkezdte az előkészületeket a kompakt SUV sorozatgyártására, egy 80.000 m2-es karosszériagyár építésével.

www.audi.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: