Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A mexikói buszpiacra lép a Rába

2015.11.11

Forrás: Rába, Hírek
A Rába az amerikai kontinens újabb országában jelenik meg komplett futóművel a járműpiacon. A győri székhelyű vállalat a mexikói DINA buszgyártó dízelbuszaihoz és trolijaihoz szállít futóműveket.


A Rába üzletfejlesztési célkitűzései megvalósításának újabb állomásához érkezett. Az egyik legnagyobb mexikói gyártóval, a DINA céggel együttműködve - amely nehéz-és speciális tehergépjárműveket, városi és távolsági buszokat, valamint páncélozott harci járműveket állít elő - más stratégiai piacon már bizonyított termékeit adaptálja mexikói követelményekre.

A Rába a közös műszaki fejlesztés során a vevővel együttműködve fejlesztette ki azokat a tárcsafékes futóműveket, amelyek mind dízel-, mind trolibuszban alkalmazhatók. A prototípusokat a győri cég már leszállította a partner Brighter típusú dízelbuszaihoz, illetve Ridder típusú trolibuszaihoz, és az összeszerelés során, a futómű beépítéseknél helyszíni mérnöki támogatást nyújtott a DINA számára. A futóművek próbaüzeme jelenleg is zajlik.

A tesztelések várhatóan 2016-ban fejeződnek be, megnyitva a lehetőséget a sorozatszállítások előtt, egy hosszú távú stratégiai együttműködés keretében.

www.raba.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Rába ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: