Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Folytatódó együttműködés a Rába és a Claas között

2015.11.02

Forrás: Rába, Hírek
Új megrendelés révén gyarapítja a Rába a világ egyik vezető mezőgazdasági gépjármű-gyártójának, a Claas-nak szállított termékei körét. Az ötéves időtartamra megkötött megállapodás közel 2 millió eurós bevételt hoz a társaságnak.


A Rába és a Claas közötti együttműködés immáron huszonegy évre nyúlik vissza. A magyar vállalat ez idő alatt szorosra fűzte a kapcsolatot a partner cég németországi üzemével, és komplett futóművet fejlesztett ki Xerion típusú erőgépéhez.

Az újabb megkeresés a mezőgazdasági gépjárműgyártó franciaországi gyárából érkezett. Az új üzlet hozzájárul egyrészt a Rába piaci jelenlétének növeléséhez, másrészt termékportfoliójának bővüléséhez, és tovább erősödő kapcsolatot eredményez a két fél között.

Az új termék, egy osztómű a Claas-szal közös fejlesztés eredménye, amely a partner vállalat gyapotszedő gépeibe épül be a jövőben. Idén a prototípus jóváhagyását követően indulhat meg a termék sorozatgyártása. A közös fejlesztések során a Rába előremutató és új igényeket kielégítő megoldásokkal járul hozzá a partner járműveinek piaci sikeréhez.

A Rába hosszú ideje stabil partnere a Claas-nak. Ennek egyik fontos elismerése volt idén januárban a Rábának adományozott „Az év beszállítója” díj innovációs kategóriában, ami egyben azt is bizonyítja, hogy a Claas nagy hangsúlyt fektet a mélyebb együttműködésre beszállítóival. Az elismerés jelzi, hogy a két cég között magasabb rendű kapcsolat jött létre, amelyben a Rába innovatív mérnöki megoldásokkal segíti vevőjét. A díj azért is különösen értékes a társaság számára, mert a vállalat stratégiájának középpontjában az innováció áll, aminek sikerét élvonalbeli partnerei is visszaigazolják.

A most megkötött új üzlet további lehetőségeket nyithat meg az új termékfejlesztések vagy más járműtípusokba történő beépítések előtt.

www.raba.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Rába ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: