Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Rába-EAMCO megállapodás Egyiptomban

2015.09.17

Forrás: Rába, Hírek
A Rába üzletfejlesztési tevékenysége eredményeképpen új célpiacon, Észak-Afrikában készül megvetni a lábát. A magyar vállalat busz futóműveket szállít az egyiptomi székhelyű EAMCO (Engineering Automotive Manufacturing Company) busz- és teherautó-gyártó számára.


A Rába stratégiai célkitűzéseinek megfelelően új célpiacra készül belépni Egyiptomban, amely közel 90 milliós lakosságával és fejlett városi közlekedésével további lehetőségeket kínál a magyar társaság termékei számára. Első lépésben a Rába az egyiptomi EAMCO 145 buszához szállít komplett futómű-szetteket 2015-ben. A szállítások már el is kezdődtek, és az első futóműveket beépítették a járművekbe.

A futóművek az EAMCO saját fejlesztésében készült, főként Kairó és Alexandria utcáin közlekedő, városi forgalomban részt vevő 12 méteres, légkondicionált távolsági autóbuszait szolgálják ki. A futómű-fejlesztés időszakában a Rába Fejlesztési Intézet helyszíni technológiai támogatást nyújtott a hajtáselemek – köztük a futómű – helyes beépítéséhez. A Rábát a különféle járműalkalmazások terén, a világ számos országában elnyert széles körű tapasztalata és a vevői igények alapos ismerete segítette hozzá, hogy egy ígéretes, új piacon megvesse a lábát egy jó hírű és nagyra értékelt helyi üzleti partner révén.

A Rába és az EAMCO egy szándéknyilatkozatot is aláírt, amelyben a két társaság megvizsgálja, hogyan lehet a jelenlegi projekt-alapú együttműködést hosszú távú stratégiai partnerséggé alakítani az egyiptomi buszpiacon, valamint a kooperáció más járműalkalmazásokra való kiterjesztésének lehetőségét is áttekintik.

www.raba.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Rába ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: