Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Rába tovább erősíti európai haszonjármű-piaci jelenlétét

2015.06.29

Forrás: Rába, Hírek
A Rába stratégiájában szereplő hosszú távú cél az európai piaci eladások növelése. A vállalat folyamatosan fejleszti termékeit és termék előállításhoz szükséges technológiáit, hogy azok megfeleljenek a legújabb károsanyag-kibocsátási normáknak is, szem előtt tartva a környezetterhelés-csökkentési szempontokat.


A Rába céljainak eléréséhez járul hozzá a most elnyert üzlet, mely keretében európai, prémium kategóriás járműgyártó számára szállít továbbfejlesztett futóműveket a vállalat, annak új utánfutó-modelljéhez. Az együttműködés részleteit hosszú távú- öt évre szóló- megállapodásban rögzítették a felek.
A két társaság közötti együttműködés több évre nyúlik vissza, a Rába először 2007-ben látta el mellső tengelytestekkel a partner vállalat felső kategóriás nehézgépjárműveit. A most elnyert üzlet a korábbi, egyre bővülő együttműködés folytatása: a járműgyártó új utánfutó-típust tervez, amelyhez a Rába nyerte el a futómű-gyártási jogot. A folytatódó partnerség is jelzi, hogy a Rábát megbízható beszállítóként jegyzik az élvonalbeli, nemzetközi gyártók.
Az elnyert üzlet keretében idén mintadarabokat szállít a győri székhelyű társaság, jövőre indul az új konstrukcióval rendelkező futóművek sorozatgyártása. A szállítások összértéke éves szinten elérheti a 2 millió eurót. A megállapodás tovább erősíti a partneri kapcsolatot a vevővel a Rába kulcsüzletága, a futómű gyártás terén, egyben stabil jelenlétet biztosít az európai haszongépjármű-piacon, ahol immáron minden harmadik-negyedik teherautóba Rába termék kerül.

www.raba.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Rába ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: