Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Rába ülésalkatrészek kerülnek az új Suzuki Vitarába

2015.03.05

Forrás: Rába, Hírek
Újonnan elnyert megrendelés révén gyarapítja a Rába a Suzuki számára szállított termékei körét. A most megkötött megállapodással évi mintegy 2 milliárd forint értékű üzletet nyert el a társaság Alkatrész üzletága az új Suzuki Vitara teljes életciklusára.


A Rába móri egysége stabil és megbízható partnere a japán autógyártónak, évek óta szállít alkatrészeket több modelljéhez. Idén márciustól hat évre szóló megrendelést nyert el a vállalat az új Suzuki Vitara üléshuzata és fejtámlája varrására, az ülőlap préselésére, az ülésvázak hegesztésére, valamint a hingek és az ülés-huzalvázak gyártására. A beszállítói szerződés a Vitara teljes életciklusára biztosítja a Rába Járműalkatrész Kft. számára a gyártási jogokat.

Az új Vitara sorozatgyártása március 5-én kezdődött meg, és ezzel már három Suzuki modellt lát el termékeivel a Rába Járműalkatrész Kft.
A most tető alá hozott megállapodás megerősíti, hogy a Rába a Suzuki termékeiben stratégiai szereppel bír alkatrészek vonatkozásában.

www.raba.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki ; - Rába ; Fém, gépipar ; Hegesztés

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: