Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Heim Pál Gyermekkórházban járt a Das WeltAuto Mikulása

2016.12.07

Forrás: Porsche Hungaria, Das WeltAuto Sajtóközlemény
Budapest, 2016. december 7. - Hosszú évek óta gyűjt Mikulás alkalmából ajándékokat a Das WeltAuto a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai telephelyének beteg gyermekei számára.


A Porsche Hungaria és a márkakereskedői hálózat munkatársai ezúttal is rengetek játékot pakoltak a Fáy utcai székházban elhelyezett puttonyba, a télapó pedig december 6-án egy Volkswagen Amarokkal szállította azt a XIII. kerületi intézménybe.

A Mikulás érkezése minden gyermek számára vidám pillanat, azonban sokan közülük nem lehetnek felhőtlenül boldogok ezen a napon, mert kórházban töltik az ünnepet. A Das Weltauto a korábbi esztendők hagyományaihoz hűen ezúttal is ajándékgyűjtésbe kezdett Mikulás alkalmából, azzal a céllal, hogy december 6-án mosolyt csempésszen a beteg gyerekek kórházban töltött napjaiba. Egy hétig gyűltek az ajándékok a Porsche Hungaria székházában, a dolgozóknak és a márkakerekedői hálózatnak köszönhetően szép számmal érkeztek meglepetések az óriási gyűjtőládába. A játékokat, ruhákat, édességeket december 6-án adta át a felpakolt Volkswagen Amarok-kal érkező Mikulás a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai telephelyének betegei számára, akik rövid időre betegségüket is elfelejtve, nagy boldogsággal vették át a kisebb-nagyobb ajándékokat.

Ha meggyógyítani nem is tudjuk a beteg gyerekeket, ezzel a kezdeményezéssel egy pici mosolyt szeretnénk csalni évről-évre a gyerkőcök arcára. Amikor a Mikulás belép a kórterembe, a legnehezebb betegségben szenvedő kicsik is elfelejtik egy pillanatra, hogy hol fekszenek. Ezért a pillanatért térünk vissza évről évre a Mikulással a XIII. kerületi intézménybe” – mondta el Frank György, a Das WeltAuto márkaigazgatója.

A Das WeltAuto-ról
A minőségi használtautók forgalmazására létrehozott Weltauto program 2001-ben, ausztriai mintára valósult meg Magyarországon. Az évek során a márka a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált. Miután a Volkswagen Csoport 2011-ben felvásárolta a Porsche Holding-ot érzékelhető volt, hogy a német anyacég szeretné a Weltauto programot a teljes világhálózatára kiterjeszteni. E törekvések végül 2013-ra racionalizálódtak: ettől az évtől kezdve új arculattal, ám a megszokott minőségi szolgáltatásokkal, Das WeltAuto néven a márka már a Volkswagen Csoport teljes hálózatában áll az ügyfelek rendelkezésére. A használtautó-kereskedők közül jelenleg a Das WeltAuto rendelkezik egyedül országos értékesítői hálózattal. A 30 értékesítőhelyet számláló rendszerben az ügyfelek kizárólag gondos állapotfelmérésen átesett, megbízható, kifogástalanul szervizelt autók közül választhatnak. A legjobb minőségű, hat évnél fiatalabb, 120.000 kilométernél kevesebbet futott autók esetében a Das WeltAuto egyedi elbírálás alapján 12 hónapos, vagy 30.000 kilométeres „5 csillagos” garanciát is vállal az autókra, így minimálisra csökken a vásárló kockázata használtautó-vásárlás esetén.

Bővebb információt a www.dasweltauto.hu honlapon talál.


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Das WeltAuto

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: