Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Tökéletes autó a tökéletes napra - Nyerj álomautót az esküvődre!

2016.05.24

Forrás: Porsche Hungaria, Das WeltAuto Sajtóközlemény
Budapest, 2016. május 24. - Idén nyáron lesz az esküvőtök, és szeretnétek, hogy a tökéletes autóval érkezhessetek a menyegzőre? Jelentkezzetek a Das WeltAuto "Álomautó" játékára Facebook-on, és legyen Tiétek a hófehér Audi A6-os a nagy napon.


Már javában készülődnek a párok az idei nyári esküvőkre, az apró részletek megtervezése, megszervezése akár hónapokat is igénybe vesznek. A meghívó, a ruhák, a programok, a táncok, az ebéd, a vacsora, a zene, a dekoráció, az esküvői csokrok - mind-mind olyan részei az ünnepnek, amik nélkül nem lenne teljes egy igazi lagzi. Éppen ezért nagy odafigyelést igényel minden apróság. A végeláthatatlan feladatok során jól jöhet egy kis segítség, így a Das WeltAuto ezen a nyáron abban venné le a párok válláról a terhet, hogy az alkalomhoz illő, tökéletes autót megtalálják.

Az országos használt autó hálózattal rendelkező cég "Álomautó" játékában ugyanis egy 3.0 literes dízel Audi A6-ost nyerhetnek a nagy napra- sofőrrel - azok a szerencsés párok, akik  2016. június 18. és 2016. október 2. között, bármely szombati napon tartják esküvőjüket. Ehhez mindössze a Das WeltAuto Magyarország Facebook oldalán kell jelentkeznie a menyasszonynak vagy a vőlegénynek egy Facebook üzenetben (vagy a dasweltauto@dasweltauto.hu email címen) szerelmük meggyőző történetével és egy őket bemutató fotóval, illetve az esküvő dátumának pontos megjelölésével.

Ezt követően a fotó és a történet felkerül a cég oldalára a tervezett lakodalom dátuma szerint szortírozva, így az azonos szombati napon esküvőt tartó párok fotói egy mappába jelennek meg. Ezután már csak a barátokat, ismerősöket kell arra buzdítani, hogy minél többen like-olják a képet, mivel a beérkezett szavazatok alapján lesznek rangsorolva az adott hétvége regisztrálói. A három legtöbb vokssal rendelkező párból sorsolás útján dől el, hogy ki utazhat az Audival esküvőjének helyszíneire.

Az első sorsolásra 2016. május 23-án kerül sor, amely a június 18-i esküvőről dönt. Az ezt követő menyegzők nyerteseit minden hétfőn, 10 órakor sorsolják a Das WeltAuto munkatársai.

A Das WeltAuto-ról

A minőségi használtautók forgalmazására létrehozott Weltauto program 2001-ben, ausztriai mintára valósult meg Magyarországon. Az évek során a márka a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált. Miután a Volkswagen Csoport 2011-ben felvásárolta a Porsche Holding-ot érzékelhető volt, hogy a német anyacég szeretné a Weltauto programot a teljes világhálózatára kiterjeszteni. E törekvések végül 2013-ra valósultak meg: ettől az évtől kezdve új arculattal, ám a megszokott minőségi szolgáltatásokkal, Das WeltAuto néven a márka már a Volkswagen Csoport teljes hálózatában áll az ügyfelek rendelkezésére. A használtautó-kereskedők közül jelenleg a Das WeltAuto rendelkezik egyedül országos értékesítői hálózattal. A 28 értékesítőhelyet számláló rendszerben az ügyfelek kizárólag gondos állapotfelmérésen átesett, megbízható, kifogástalanul szervizelt autók közül választhatnak. A legjobb minőségű, hat évnél fiatalabb, 120.000 kilométernél kevesebbet futott autók esetében a Das WeltAuto egyedi elbírálás alapján 12 hónapos, vagy 30.000 kilométeres „5 csillagos” garanciát is vállal az autókra, így minimálisra csökken a vásárló kockázata használtautó-vásárlás esetén.

Bővebb információt a www.dasweltauto.hu honlapon talál. 


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Das WeltAuto

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: