Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

NÖ Innovációs díj 2016 - igm Robotersysteme AG kitüntetése

2016.11.27

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az Alsó-Ausztriai Gazdasági Kamara 2016. november 26.-án az Osztrák Tudomány és Technológia Intézetben Klosterneuburgban az egyetem területén adta át az igm Robotersysteme AG-nak a 2016 évi Innovációs Díjat. Ezen esemény keretében az igm Robotersysteme AG elismerő oklevelet vehetett át a „Pick & Place hegesztőrobotok fejlesztése“ projektben.


Rövid projektleírás: „igm Pick & Place hegesztőrobotok liftrendszer tartókonzolok hegesztéséhez“.

A Pick & Place konfigurációk palettára előkészített munkadarab komponensek automatikus felvételével, fűzésével, hegesztésével, majd lehelyezésével.komplett gyártási folyamatot valósít meg. A fröcskölések eltávolítása, majd a komplett munkadarabok továbbítása a következő állomásokhoz szintén automatikusan valósul meg.

Ezzel a megoldással az eddigi csak részben automatizált gyártási lépések, a manuális munkadarab előkészítés, heftelés egy olyan teljesen automatizált komplett offline programozású rendszerré alakult át, amely a jövőbeni „Ipar 4.0“ gyártási trendnek is megfelel.

Forrásadatok:

http://www.innovationspreis-noe.at 

http://www.infinoe.at 

„Forrás: WKNÖ/Wagner“

www.igm-group.com  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: