Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

igm a moszkvai WELDEX kiállításon

2016.10.15

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az igm ötödik alkalommal vett részt a Weldex Nemzetközi Szakkiállításon, ahol az érdeklődők megismerkedhettek a legújabb hegesztési felszerelésekkel, eljárásokkal és hozaganyagokkal. A vásárt az Oroszországi Ipari-és Kereskedelmi Minisztérium támogatta, amely 2016 október 11 - 14. között Moszkvában a „Sokolniki“ kerület Kultúrális és Vásári Központjában került megrendezésre.


Az igm többrészes standját számos érdeklődő és meglévő partner látogatta. Oroszország különböző ipari területeiről érkező szakemberek, különösen a gépgyártók mutattak élénk érdeklődést a robotos hegesztés iránt. A 2016 évi vásár elsődleges célja volt, hogy az igm bemutassa a robotos hegesztés egyedülállóságát, egyszerűségét, utolérhetetlen megbízhatóságát, kiváló minőségét és rugalmas szervizszolgáltatásait.

Ebben az évben előszőr képviseltette magát az igm által vezetett Global Welding Technologies Csoport, ahol korlátlan lehetőség biztosított különböző hegesztési eljárások automatizálására. Az érdeklődőknek elegendő volt keresztül menni a standon, hogy tapasztalatot szerezzenek a Polysoude orbitális és az SST/PTR elektronsugaras hegesztésről, továbbá az AWI-, MIG/MAG eljárások robotizálásáról különböző projekteknél. Mindkét stand azonos stílusban „Corporate Style“ lett kialakítva, figyelembe véve az egyes GWT tagvállalatok egyéni kultúráját is.

Köszönjük az érdeklődők megtisztelő látogatását és az eddigi, valamint jövőbeli közös munkát!

www.igm-group.com  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: