Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Kihelyezett oktatás egyetemisták részére az igm Robotrendszerek Kft.-nél Győrben

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Idén kezdtük meg az egyetemisták oktatását cégünknél. A Széchenyi Egyetem robottechnika hallgatói újabb tudással gazdagodva elégedetten távoztak cégünktől.


Ballagi Áron egyetemi adjunktus úr az alábbaikban foglalta össze  a tapasztalatokat:

A Széchenyi István Egyetem elsődleges céljai között szerepel az ipari partnerek közvetlen bevonása a mérnök képzésbe. Ennek a közeledésnek egyik első lépéseként az Automatizálási Tanszéken zajló Robottechnika képzés keretében, az igm Robotrendszerek Kft. meghívására, kihelyezett "ipari" órát tartottunk. Március 25-én 10 hallgató vehetett részt az igm győri üzemében egy oktatáson, ahol szakemberek által tartott egy órás előadás után a hegesztőrobotok építésének és beüzemelésének gyakorlati lépéseit ismerhették meg a hallgatók. A résztvevők nagyon hasznosnak tartották ezt a gyakorlat közeli bemutatót, olyan dolgokkal egészíthették ki az egyetemi órákon tanultakat, melyeket csak így az ipari partnereinktől, első kézből kaphatnak meg.

www.igm-group.com 


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: