Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A 21. Pekingi "Essebu Hegesztés & Vágás" Kiállítás

2016.06.18

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Kína legnagyobb hegesztési vásárán a Pekingi Kiállítási Központban 2016. június 14-17. között számos neves kiállító részvételével rendezték az “esseni welding & cutting” kiállítást, ahol a legújabb fejlesztések között az igm is bemutatta az új K6 vezérlésű 8 tengelyes robotrendszerét egy kiegészítő handling robottal, amely a hegesztés utáni a simító köszörülést is elvégezte.


A rendszer nagy előnye a gyors szerszámcserélő rendszer. A handling robot különböző készülékeket, szerszámokat vehet fel, melyekkel különböző funkciók realizálhatók és külön egységgel a hegesztési varratok utólagos csiszolása is elvégezhető. Intelligens megfogókkal különböző mukadarabok gyorsan, folyamatosan és megbízhatóan felvehetők, pozicionálhatók, megmunkálhatók és ismét lehelyezhetők. Érdemes megemlíteni, hogy a csiszoló egység aktív erőmérő szenzorral is rendelkezik, amivel a csiszolási felület nagyon pontos és igen sima lesz.

Az igm fűző és hegesztő robot iCAM lézerkamerával is rendelkezik, amely a nyolctengelyes robotot különböző résszélességek esetén is alkalmassá teszi komplex munkadarabok kiváló minőségű hegesztésére.

A kiállítás ideje alatt, a berendezést több ezer látogató tekintette meg és elismerően vélekedtek az igm robot hegesztéstechnika és szakmai kialakításáról, a csiszolás és handling innovatív összevonásáról.

Az új technológia és professzionális szerviz révén az igm kiváló értékelést kapott és teljesítve a 4.0 ipari előírást továbbra is kiemelten hozzájárul a kínai iparban az automatizált hegesztés fejlődéséhez!

www.igm-group.com   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Lézer ; Fém, gépipar ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: