Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Fókuszban - igm Robotersysteme AG - Visszatekintés a 2015. évre

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az igm Robotersysteme AG forgalmi és eredmény oldalról is meghaladta a 2015. évre kitűzött célokat. Az automatizálási és robottechnikában az igm mérföldköveket letéve további projekteket realizált.


Ezen eredmény elsősorban az új RTx 400 robotszéria bevezetésén alapszik, melyből eddig már több mint 250 hegesztőberendezés működik világszerte. A sikerhez nagymértékben hozzájárult az új K6 vezérlésgeneráció bevezetése is. K6 vezérléssel a mai napig több mint 50 robotberendezés került eladásra, a berendezések több mint a fele gyártásba, illetve kiszállításra került.

Az igm a robot és periféria komponenseihez évtizedek alatt kifejlesztett moduláris építőszekrény rendszerével optimálisan megfelel minden vevői követelménynek.

Az elmúlt évben az összes projekt 70 %-a Európában került lebonyolításra, Európa ezért továbbra is abszolút mértékben az igm elsőszámú piaca. Kelet-Európában az idén számos új vevőt nyertünk meg, elsősorban Magyarországon és Romániában. Oroszországban a meglévő szankciók és az általános gazdasági helyzet miatt realizálható projektekre egyelőre nincs kilátás.

Kína az elmúlt évekhez hasonlóan az egyedi berendezések legnagyobb felvevő piacánka számít, bár Ázsiában az általános üzleti fejlődés visszaesést mutatott és elsősorban az indiai gazdasági helyzet miatt, ahol jelenleg erősen visszafogott befektetési kedv uralkodik. Az igm Robotersysteme AG ennek ellenére a tervezett 2015 évi büdzsét meghaladta és jelenlegi megrendelések alapján 2016 évben további 5-10% növekedésre van kilátás.

Komplex berendezésekre, - mint például a Pick & Place robotrendszerekre, továbbá FMS gyártósorokra, kombinálva nagyobb hegesztési sebességekkel és különböző hegesztési eljárásokkal - évről évre nő a kereslet.

Az igm Robotersysteme AG minden kedves vevőjének és érdeklődő szakembereknek köszöni a megtisztelő bizalmat és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, valamint sikerekben gazdag Boldog Új Évet kíván az elkövetkező 2016. évre!

www.igm-group.com   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: