Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

25 éves az igm hegesztőrobotok gyártása Magyarországon - Jubileumi Nyitott Szakmai Nap Győrben

2015.09.12

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az igm és GWT Vállalatcsoport 2015.szeptember 11.-én Jubileumi Nyitott Nap keretében ünnepelte a hazai hegesztőrobot gyártás 25. évfordulóját.


A korszerű hegesztőrobotok gyártása, valamint az aktuális projektek bemutatása mellett, külön standon mutatkozott be az SST/PTR elektronsugaras és a Polysoude orbitális hegesztéstechnika is. A hazai érdeklődőknek jó lehetőségük volt az egyes projektek megtekintésére, továbbá szakmai megbeszélések lefolytatására. Sok szakember, számos cég és neves oktatási intézmények mellett hazai szakmai szervezetek is képviseltették magukat.

Fenyősi Béla ügyvezető megnyitója után felszólalt Győr alpolgármestere Fekete Dávid, majd a vállalat részéről Ing.Martin Merstallinger vezérigazgató és Ing. Hans Schmerlaib műszaki igazgató, valamint a Széchenyi Egyetem dékánja Dr. Kuczman Miklós urak méltatták az eddigi fejlődést és vázolták a jövőbeni fejlesztési elképzeléseket.

A megnyitó után a Professio Klaszter nevében Horváth Szabolcs elnök és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nevében Miklósy Lajos Ipari Tagozati elnök urak díjakat adtak át az igm vezetőinek. Szervezett gyárlátogatás után svédasztalos ebéd, majd az egyes standokon, stációkon részletes fakultatív megbeszélésekre került sor. Hegesztőrobotok mellett igen nagy érdeklődés mutatkozott az idén megkezdett elektronsugaras berendezések gyártása és ezen technológia iránt, mely a hegesztés mellett hőkezelésre és fúrásra is alkalmazható. A Polysoude standon hasonlóan élénk eszmecsere zajlott, ahol a találkozót gyakorlati bemutatók is színesítették.

Az igm Szakmai Nap jó lehetőséget adott tervezőknek, szakembereknek és partnereknek közvetlen konzultációra, új eljárások megismerésére, feladatok áttekintésére és a piaci igények felmérésére. Eddigi pozitív visszajelzések alapján a hazai cégek és szakemberek a jövőben is igénylik hasonló gyári rendezvények megtartását.

www.igm-group.com  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Múzeum, ipartörténet, veterán ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: