Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

MAHEG közgyűlés és látogatás az igm Robotrendszerek Kft.-nél Győrben

2015.06.12

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A Magyar Hegesztési Egyesület (MAHEG) vezetősége 2015 június 11.-én egésznapos látogatást tett az igm Robotrendszerek Kft,- nél és ennek keretében rendkívüli kihelyezett közgyűlését is tartott.


A résztvevőket Fenyősi Béla az igm Kft ügyvezetője köszöntötte, majd Timcsák István kereskedelmi vezető cég-és termékbemutatót tartott. A Közgyűlést Gyura László MAHEG főtitkár nyitotta meg, majd a munkapontok megtárgyalása után gyárlátogatásokra került sor az igm mindkét üzemében.

Vendégeink nagy érdeklődést mutattak az egyes robotprojektek és gyártási folyamatok iránt, különös tekintettel a Kandó Kálmán utcában nemrég indult elektronsugaras berendezések gyártására. Az elektronsugaras technológiát hegesztések mellett, edzésre, valamint fúrásra is alkalmazzák és ezen a területen az igm már a győri AUDI-nál is megbízható beszállító. Az igm eddig több, mint 3500 hegesztő robotberendezést telepített világszerte és továbbra is vezető specialista és megbízható gyártó a prémium minőségű hegesztőrobotok piacán. A látogatás során Mező János üzemvezető és Erdő Imre minőségellenőrzési vezető is segített a vendégeknek az eligazodásban, a kérdések megválaszolásában.


A sikeres és jóhangulatú látogatást követően az igm és a MAHEG vezetősége megerősítették, hogy az eddigi jó együtműködést fenntartják és az igm egyedüli hazai hegesztőrobot gyártó cégként aktívan részt vesz a MAHEG rendezvényein és tevékenységében.

www.igm-group.com   


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: