Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Teljessé vált az E-osztály modellkínálata

2017.03.02

Forrás: Mercedes-Benz Hírek
A Mercedes-Benz Cars pavilonjának legfontosabb újdonságai között a 87. Genfi Autószalonon megtalálható lesz az új E-osztály Cabriolet, valamint az átfogó ráncfelvarráson átesett GLA. A Mercedes-AMG egy tanulmányautóval kínál bepillantást a nagyteljesítményű jövőbe.


Suttgart. A Mercedes-Benz jelenlétének középpontjában az idei Genfi Autószalonon az
E-osztály Cabriolet világpremierje áll. Az E-osztály Coupé után, amely szintén Genfben ünnepelte világpremierjét, a nyitott négyüléses a sikeres modellsorozat utolsó tagjaként csatlakozik a kínálathoz. Az E-osztály család így egy éven belül teljesen megújult, és a kétajtós modellduó mellett magában foglalja a világ legintelligensebb üzleti szedánját, a T-modell kombit, valamint az All-Terrain többcélú modellt. Az új E-osztály Cabriolet letisztult, érzelmes formatervet egyesít kimagasló fokú kényelemmel hosszú utakon, akár négy fő számára, mindezt magas színvonalú, fejlett technológiával támogatva.

Genfben elsőként lesz látható a terepes ikonként számon tartott G-osztály új, kivételes változata, a Mercedes-Maybach G 650 Landaulet (vegyes üzemanyag-fogyasztás: 17,0 l/100 km; vegyes CO2-kibocsátás: 397 g/km). A megújult GLA itt ünnepeli európai premierjét kibővített motorkínálattal, kívül-belül látványos módosításokkal, valamint frissített felszereltségi szintekkel.

Az új termékek és szolgáltatások bemutatása összesen 34 járművön történik, közöttük olyan különleges modelleken, mint például a Mercedes-Benz SL és SLC. Az X-osztály koncepcióval a Mercedes-Benz Vans bepillantást nyújt az új pickup modell - az X-osztály - kulisszái mögé. A smart eközben két kivételesen különleges járművet állít ki, nevezetesen a fortwo cabrio BRABUS edition #2-t (vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,2 l/100 km; vegyes CO2-kibocsátás: 97 g/km) és a forfour crosstown edition modellt (vegyes üzemanyag-fogyasztás:
4,3 l/100 km; vegyes CO2-kibocsátás: 99 g/km).

50. évfordulójának részeként idén a Mercedes-AMG nem csak sikeres múltját és jelenét ünnepli, de új tanulmányával betekintést kínál egy alternatív hajtási koncepcióba. Emellett négy új AMG modell ünnepli itt világpremierjét: az E 63 S T-modell - (vegyes üzemanyag-fogyasztás: 9,1 l/100 km; vegyes CO2-kibocsátás: 206 g/km), az AMG GT C Roadster Edition 50
(vegyes üzemanyag-fogyasztás: 11,4 l/100 km; vegyes CO2-kibocsátás: 259 g/km), a C 63 S Cabriolet Ocean Blue Edition (vegyes üzemanyag-fogyasztás: 8,9 l/100 km; vegyes CO2-kibocsátás: 208 g/km) és a C 43 Coupé Night Edition (vegyes üzemanyag-fogyasztás: 8,3 l/100 km; vegyes CO2-kibocsátás: 190 g/km).

A Mercedes-Benz a Genfi Autószalonról (nyilvános napok: március 9-19) azonnali hatállyal tesz közzé információt és képanyagot a folyamatosan frissülő media.daimler.com/geneva2017 weboldalon. A sajtókonferencia március 7-én, kedden, délelőtt 9 órakor kezdődik, és élő közvetítésben online is elérhető lesz a www.mercedes-benz.com/livestream weboldalon, valamint a globális Facebook oldalon, a globális YouTube csatornán és Periscope-on.

Bemutató stand "EQ Lane" és "Silver Flow" atmoszférával

A vállalat vizuális jelenlétét az autószalon az "EQ Lane" stílus adja, amely a teljes standon végigfut egy fekete, magasfényű vonal képében, amelyet változatos fények és médiatechnológia díszít. Ezen az EQ új termékmárka osztja meg a világgal az elektromos mobilitásról alkotott elképzeléseit, a ConceptEQ-tól kezdve a vállalat már létező elektromos modellkínálatán át egészen a töltőállomásokig és energiatárolókig.

A látogatók megtapasztalhatják az izgalmas "Silver Flow" atmoszférát is a Mercedes-Benz standján, a 6-os csarnokban: a dinamikusan megformázott, szabadon áramló, nagyméretű ezüstlemezes szobor tökéletes díszletet biztosít az új Mercedes modellek számára. A technológiáját tekintve szoborszerű Silver Flow súlytalan hatást keltve lebeg a nagy, 3790 négyzetméteres stand felett, és összefolyik a központi médiatérrel, helyet adva a bemutatóknak és számos premiernek.
A vállalat jövőbeli irányvonala az elektromos mobilitás terén a kommunikáció új formáján is látható: az autószalon történelmében először a Mercedes-Benz virtuális valóság (VR) alkalmazást is használ. Ezzel a látogatók megismerkedhetnek az EQ új világával, és élvezhetik az elektromos, behálózott mobilitás aspektusainak lélegzetelállító élményét.

www.mercedes-benz.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes ; Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR), virtuális

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: