Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

„ALLGRIP mindenkinek”: a Suzuki bejelentése a Párizsi Autószalonon

Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
A Suzuki Motor Corporation az első összkerékhajtású kompakt sport-szabadidő autója, az LJ10 1970-es japán piaci bevezetése óta arra törekszik, hogy összkerékhajtású járműveket tervezzen, és tökéletesítse a hozzájuk kapcsolódó technológiát.


A Suzuki mindig is optimális összkerékhajtású járműveket kínált a legkülönfélébb életstílusú vezetőknek, igazodva az eltérő vezetési körülményekhez és felhasználási célokhoz.

Most, amikor az új Ignis is csatlakozik a Suzuki összkerékhajtású kínálatához, a Suzuki az összkerékhajtás fejlesztésében sok év alatt elért sikereire támaszkodva úgy döntött, hogy ALLGRIP néven egyesíti ezeket a technológiákat annak érdekében, hogy előnyeiket a szélesebb közönség számára is be tudja mutatni. A Suzuki az alábbi három ALLGRIP kategória bejelentésével minden ügyfele számára lehetővé teszi, hogy azt az ALLGRIP változatot válassza, amelyik a legjobban megfelel saját életstílusának.

ALLGRIP AUTO

Az ALLGRIP AUTO lelki nyugalmat biztosít a mindennapi vezetés során, különösen csúszós utakon, havas felületeken. A folyadékos tengelykapcsolóval ellátott összkerékhajtású rendszer a nyomatékot automatikusan a hátsó kerekekre küldi, amikor a az első kerekek tapadásvesztését észleli. Az új Ignis az ALLGRIP AUTÓ-val van felszerelve.

ALLGRIP SELECT

Az ALLGRIP SELECT alapelvei az "élvezetes vezetés", a "lelki nyugalom" és a "nagy üzemanyag-hatékonyság". A vezető négy üzemmód közül választhat (auto, sport, hó és elakadás). Az elektronikusan vezérelt összkerékhajtás választható üzemmódjaival a vezető egy egyszerű nyomótárcsa használatával, az útfelülettől és az útviszonyoktól függően állíthatja be az üzemmódot. Az ALLGRIP SELECT jelenleg a Vitarában és az SX4 S-CROSS-ban érhető el.

ALLGRIP PRO

Az ALLGRIP PRO kiváló terepjárós képességet kínál, hogy kielégítse a vezető kalandvágyát, és erőt ad neki, hogy rábukkanjon a kihívásokra, és szembe is nézzen velük. A fordulatszám-csökkentéssel ellátott kapcsolható összkerékhajtású rendszerrel az ALLGRIP PRO biztosítja a profik által megkövetelt vezetési teljesítményt, azonnal reagál a nehéz terepre, és átmanőverezik rajta. A Jimny az ALLGRIP PRÓ-val van felszerelve.

A Suzuki célja, hogy ügyfelei minél több dolgot kipróbálhassanak saját életstílusuknak megfelelően. Az ALLGRIP-pel ellátott járművekben ezeket az ügyfeleket az eddigieknél is nagyobb lelki nyugalom, ugyanakkor még több élvezetet és kaland várja.

www.suzuki.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: