Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Látványos, modern Suzuki-autószalon nyílt Miskolcon is

Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
A Suzuki teljes modellválasztéka felvonult pénteken Miskolc határában a Szabó Suzuki impozáns új autószalonjában, a kereskedés hivatalos nyitónapján. A miskolci Szabó Suzuki a Suzuki egyre szélesedő országos kereskedői hálózatában idén már a harmadik új egység.


A tavalyi év remek eredményei után a Magyar Suzuki Zrt. termékei ismét egyre népszerűbbek itthon és külföldön is a magánvásárlók körében. Ez a kiváló autók mellett az értékesítési hálózat minőségi változásának is köszönhető” – mondta az ünnepélyes szalonavatón Krisztián Róbert, a fennállásának 25. jubileumát ünneplő Magyar Suzuki operatív igazgatója.

Az új 30 ezer négyzetméteres telephely a Miskolc melletti Szirmabesenyő határában található. A település polgármestere, Huszti Gábor elmondta: „A negyedszázados múltra visszatekintő családi vállalkozás sikere jól példázza, hogy hozzáértéssel, üzleti korrektséggel, az ügyfelek megbecsülésével egy hazai kisvállalkozás is nőhet nagyra. A Szabó Suzuki ma már országosan ismert brand mind a szakmában, mind az ügyfelek körében. Örülünk, hogy Szabó György Szirmabesenyőt választotta az új telephely számára.

A kazincbarcikai komplexum után a miskolci szalon és szerviz a tulajdonos második telephelye. A Szabó család 1994 óta hivatalos Suzuki-márkakereskedő. Kiemelkedő eredményei miatt a Suzuki tíz legjobb kereskedése és öt legjobb szervize között tartják számon.

A hivatalos nyitóünnepségen a közel 60 főnek munkát adó tulajdonos, Szabó György elmondta: „A szalon és szerviz úgy van kialakítva, hogy nemcsak látványban szép: berendezése során a legmodernebb technikákat alkalmaztuk, hogy a világítás, a szellőzés és a fűtés a lehető legtakarékosabb legyen, és a munkafolyamatokat is minél gyorsabban lehessen elvégezni.” Beszédében kiemelte: családi vállalkozása sikerének titka a 22 éve tartó tudatos üzletfejlesztés és az az üzletpolitika, ami a hosszú távú növekedésre, a becsületes, ügyfélközpontú kiszolgálásra törekszik.

A közös szalagátvágást követően a Magyar Suzuki Zrt. vezetősége a hagyományokhoz híven egy pénzbőséget és vevőket bevonzó, integető porcelánmacskát ajándékozott a Szabó Suzukinak.

Az új 600 négyzetméteres szalonban és a hozzá tartozó 500 négyzetméteres márkaszervizben október 15-én, szombaton nyílt napot is rendeznek. Az érdeklődők a kereskedés tesztautói közt olyan sikeres modelleket próbálhatnak ki, mint a piacvezető Vitara vagy az indiai gyártású Baleno. A nap slágere minden bizonnyal a dinamikus formavilágú, műszakilag is továbbfejlesztett ráncfelvarrott SX4 S-CROSS lesz.

www.suzuki.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: