Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új dimenziókat nyit a mezőgazdaságban a Bridgestone VX-R TRACTOR

2023.06.07

Forrás: Premier Hungary Communications, Bridgestone Sajtóközlemény
A Bridgestone bemutatja a prémium kategóriás VX-R TRACTOR abroncscsaládot, amelynek fejlesztésénél különös figyelmet fordítottak a talajjal érintkező futófelület szélességére. Ennek köszönhetően a gumiabroncs nagy talajkontakt felületet biztosít a tartós vonóerő érdekében.


A Bridgestone VX-R TRACTOR, a gazdák elvárásainak eleget téve, eltérően más gumiabroncsoktól, igazán széles futófelülettel rendelkezik, valamint három kulcsfontosságú előnyt kínál:

•  Nagy vonóerő: minden VX-R TRACTOR gumiabroncs futófelülete megegyezik a gumiabroncs névleges szélességével (az oldalfalon található méretleírásban szereplő szám). Ez nagyobb érintkezési felületet biztosít a gumiabroncs és a talaj között, maximalizálva a Bridgestone „Involute lug” körömkialakításának vonóerejét.
•  Hosszú élettartam: a szélesebb futófelület növeli a Bridgestone VX-R Tractor gumik élettartamát. 
•  Kényelem, vezetés közben: a széles futófelület jobban fölfekszik úton, ezáltal a jármű vezetése is simább és kényelmesebb lesz, kisebb az esélye a rendellenes kopás kialakulásának.

Hatékonyságnövelés a megfelelő gördülési kerületnek köszönhetően
A Bridgestone VX-R TRACTOR termékcsaládot olyan gördülési kerülettel tervezték, amely minden egyes első/hátsó méretkombinációhoz passzol. Az első gumiabroncsok a kialakításuknál fogva valamivel gyorsabban haladnak, mint a hátsó abroncsok, amely ezáltal javítja az üzemanyag-hatékonyságot, a gumiabroncs élettartamát és a tapadását, hozzájárulva a traktor optimális kezelhetőségéhez és a hajtáslánc teljesítményéhez.

ENLITEN: irány a fenntartható gazdálkodás
Az ENLITEN technológiával rendelkező Bridgestone VX-R TRACTOR abroncsok segítségével a gazdálkodók közelebb kerülhetnek a fenntartható gazdálkodáshoz, miközben megőrzik a gumiabroncsuk teljesítményét. A Bridgestone E8 kötelezettségvállalásával és hosszú távú környezetvédelmi elképzeléseivel összhangban a VX-R TRACTOR az első mezőgazdasági abroncs család, melyben megtalálható az ENLITEN technológia, és támogatja a vállalat fenntarthatósági törekvéseit.

A gazdák megbízható partnere Európa-szerte
Az Európában kifejlesztett és gyártott Bridgestone VX-R TRACTOR termékcsalád bármely traktorra felszerelhető és bármely márkával kombinálható. A gumiabroncsok 1,6 bar specifikációjúak, és 2023-ig 23 méretben lesznek kaphatók - 2024-ben további 23 méret kerül bevezetésre, 65, 70 és 85 sorozatban, 24 és 38 colos felniken.

Waqqas Ahmad, a Bridgestone EMIA másodlagos piacra szánt személyiabroncs és OE igazgatója elmondta: „A mezőgazdaság világunk éltető eleme. Azért, hogy a legjobb megoldásokat kínáljuk a gazdálkodók számára, folyamatosan feszegetjük a mezőgazdasági gumiabroncsok teljesítményének határait. A Bridgestone VX-R TRACTOR bevezetésével új dimenziót nyitunk a hosszú élettartamú mezőgazdasági abroncsok teljesítménye terén, és lépéseket teszünk azért, hogy a gazdák fenntarthatóbb, a talaj sűrítését csökkentő gumiabroncsokat használjanak.”

Az új AGRO-TYRE-PRESSURE alkalmazás 
A Bridgestone több más gumiabroncsgyártóval együttműködve AGRO-TYRE-PRESSURE okostelefonos alkalmazást is kifejlesztett, amely a gazdák számára segítséget biztosít a különböző márkájú mezőgazdasági abroncsok nyomásának meghatározásában. A megfelelő abroncsnyomás használata maximalizálja a gumiabroncsok élettartamát, a vonóerőt és az üzemanyag-hatékonyságot, valamint minimalizálja a talaj sűrítését.

A Bridgestone-ról Európában, a Közel-Keleten, Indiában és Afrikában:
A Bridgestone Európában, a Közel-Keleten, Indiában és Afrikában (Bridgestone EMIA) a biztonságos és fenntartható mobilitást szolgáló megoldások terén felhalmozott szakértelmének köszönhetően az abroncs- és gumiiparban világviszonylatban vezető Bridgestone Corporation regionális stratégiai vállalategysége. A Bridgestone EMIA, amelynek központja a belgiumi Zaventemben található, több mint 20.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a térség 40 országában folytat üzleti tevékenységet.

A Bridgestone prémium gumiabroncsok, abroncstechnológiák és fejlett mobilitási megoldások változatos portfólióját kínálja. A vállalat jövőképe, hogy fenntartható megoldásokat kínáló vállalatként társadalmi és fogyasztói értéket nyújtson. A Bridgestone E8 kötelezettségvállalása egy széleskörű, globális, vállalati kötelezettségvállalás, amely világosan meghatározza azt az értéket, amelyet a vállalat a társadalom, az ügyfelek és a jövő generációi számára ígér nyolc fókuszterületen: energia, ökológia, hatékonyság, bővítés, gazdaság, érzelem, könnyítés és erősítés. Ezek iránytűként szolgálnak a stratégiai prioritások, a döntéshozatal és a cselekvések irányításához az üzleti tevékenység minden területén.
A Bridgestone EMIA-ról szóló további információkért, kérjük, látogasson el a www.bridgestone-emia.com és www.bridgestonenewsroom.eu oldalakra. 
Kövessen minket Facebookon, Instagramon, YouTube-on és LinkedInen.

www.bridgestone.hu      


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Agrár ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Bridgestone

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: