Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új értékesítési vezető a Schneider Electric-nél

2023.05.30

Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Hadobás Tibort nevezték ki a Schneider Electric ipari automatizációért felelős magyarországi értékesítési vezetőjének. A 27 éve a vállalatnál dolgozó szakember új pozíciójában gépgyártó, rendszerintegrátor és végfelhasználói területekért felel majd.


Hadobás Tibor április 11-től tölti be az értékesítési igazgatói pozíciót a Schneider Electricnél, kinevezésével a vállalat felsővezetésének is tagja lett. A szakember az Óbudai Egyetemen szerzett villamosmérnök diplomát 1995-ben. Tanulmányai befejezését követően, 1996-tól dolgozik a Schneider Electric-nél, több pozícióban is bizonyított már a cégnél.

Mostani kinevezése előtt három évig üzletfejlesztőként dolgozott a Schneider dél-kelet-európai részlegénél. Ebben a pozícióban elsősorban a disztribúció fejlesztése volt a feladata a térség 14 országában, így olyan projekteket is vezetett, mint a disztribútorok raktárkészletét és eladásait monitorozó szoftver kifejlesztése és bevezetése, illetve az optimális piaci lefedettség kialakítása az egyes országokban. A regionális pozíció előtt több mint 7 évig sikeresen vezette az építőiparhoz és lakossági piachoz kapcsolódó tranzakcionális értékesítési csatornákat Magyarországon.

„Nagy megtiszteltetés számomra ez a kinevezés és úgy gondolom, hogy olyan időszakban kaptam ezt a feladatot, amikor a nagyon komoly kihívások mellett hatalmas lehetőségek is nyílnak számunkra. Az energiaválság és az infláció felerősítette a hatékonysági törekvéseket, amelyek például az ipari automatizálási megoldások területén is hoznak új üzleti lehetőségeket. Terveim között szerepel, hogy az elmúlt években szerzett nemzetközi tapasztalatokra támaszkodva az eddig is aktív értékesítési tevékenységünket új szintre emeljük és még jobban bemutassuk, illetve elérhetővé tegyük a hazai vállalkozások számára a Schneider Electric kínálatát”
– mondta el kinevezése kapcsán Hadobás Tibor. 

„A magyar piac és a magyarországi tevékenység stratégiai fontosságú a Schneider Electric életében, ezt mutatják az elmúlt évek fejlesztései és az új projektjeink is. Nemrég történt meg az alapkőletétel a 40 millió euróból épülő dunavecsei okosgyárunknál, a gyöngyösi üzemünkben csak idén mintegy 900 millió forintnyi beruházást valósítunk meg, a zalaegerszegi MG Zala gyárunkban pedig egy ötmilliárd forintos fejlesztési program elindítását tervezzük. Ebben a fejlődésben kulcsszerepet játszik a most mintegy 2.000 fős hazai csapatunk és külön öröm számomra, hogy szép számmal vannak köztük olyan elkötelezett és tehetséges kollégák, mint például a több mint két évtizedes schneideres múlttal rendelkező Tibor, aki most új pozícióban bizonyíthat”
– tette hozzá Veres Zsolt, a Schneider Electric országigazgatója.

https://www.se.com/hu/hu/   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - Schneider Electric ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: