Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az új BMW 5-ös limuzinban az AirConsole játékplatform is világpremierjét ünnepli

2023.05.31

Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ A BMW Group és az AirConsole egyedülálló játékélményt varázsol a világ legsikeresebb üzleti modelljének utasterébe +++ Az AirConsole okosalkalmazás hamarosan újabb modellekben is elérhetővé válik +++


A világpremiert a BMW i5 játék-specifikus karosszériafóliázással gurítja reflektorfénybe +++ 

A BMW Group egyedülálló partnerségre lépett az AirConsole játékplatformmal, hogy az új BMW 5-ös limuzinban elsőként hozza létre az utastérben átélhető játékélmény merőben új formáját. A technológia lehetővé teszi, hogy a vezető és utasai álló helyzetben úgynevezett „casual” játékokat játsszanak, amelyekkel például a nyilvános járműtöltő állomásokon, a BMW i5 nagyfeszültségű akkumulátorának töltése közben játszva üthetik el az időt. Az AirConsole okosalkalmazás az új BMW 5-ös sorozat mellett hamarosan újabb BMW modellekben* is elérhetővé válik. Az új 5-ös BMW világpremierjével párhuzamosan a BMW Group dizájncsapata a BMW i5 játék-specifikus karosszériafóliázását is elkészítette, amely az új BMW 5-ös limuzint nem csupán műszakilag, de vizuálisan is magával ragadó játékállomássá varázsolja.

Az okostelefon, mint kontroller

Az utastéri játékélményhez csupán a BMW Ívelt Kijelzőre és a játékosok okostelefonjaira van szükség. Utóbbiak kontrollerként használhatók. Az AirConsole okosalkalmazás elindítása után a BMW modell központi kijelzőjén egy QR kód jelenik meg, amelyet beolvasva a játékosok azonnal a játékban találják magukat. Az AirConsole okosalkalmazás egyszerre több játékost is képes kezelni, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy álló helyzetben a hátsó üléssorban helyet foglaló utasok is bekapcsolódhatnak a játékba. A legtöbb játék egyedül, a többi utassal együtt és kihívás üzemmódban is játszható.

Az AirConsole játékplatformmal a játékosok úgynevezett „casual” játékokat játszhatnak. Ezek a könnyedén feltelepíthető, játszi könnyedséggel elindítható és intuitív módon vezérelhető játékok. Az új BMW 5-ös limuzin világpremierjével párhuzamosan elérhetővé váló játékok között autóversenyzős, sportolós, kvízes és zenés játékok éppúgy megtalálhatók, mint a szimulátorok, a stratégiai feladványok, az akciódús kalandok és a kirakósok. A kezdetben elérhető mintegy 15 játék sorát a „Go Kart Go”, a „Golazo”, a „Music Guess” és az „Overcooked” színesíti. Az elérhető játékok palettája folyamatosan bővül.

BMW i5 játék-specifikus karosszériafóliázással

Az utastéri játékélmény premierjét a BMW Group a BMW i5 tisztán elektromos meghajtású limuzin egyedi karosszériafóliázásával is megünnepli. A játék-specifikus fólia a legmélyebb pixelig elmélyült játékélményt szimbolizálja. A nagyméretű pixelekkel a készítők a számítógépes játékok ikonikus, nyolcbites korszaka előtt hajtanak fejet, miközben a karosszériafóliázás színsémája az AirConsole játékplatformon elérhető játékok sokszínűségére utal. A fólián a különböző kontrollerek is visszaköszönnek, egyértelműen kihangsúlyozva a BMW i5 utasterében elérhető AirConsole játékplatform azon egyedülálló megoldását, amelynek részeként a játékosok okostelefonjai azonnal kontrollerré varázsolhatók, a résztvevők pedig egy ujjmozdulattal a játékban találhatják magukat.

*Gyárilag: BMW 7-es sorozat, BMW iX és BMW i4 a 2023. júliusi gyártástól; BMW X5, BMW X6, BMW X7; BMW XM, BMW X5 M és BMW X6 M a 2023. augusztusi gyártástól. A lista hamarosan további középkategóriájú és luxusszegmensben kínált BMW modellel bővül. A BMW 8.5 operációs rendszer utólagos feltelepítésével a távolról is feltelepíthető rendszeres szoftverfrissítések (Remote Software Upgrades) részeként: BMW 7-es sorozat a 2022. júliusi gyártástól; BMW iX a 2023. márciusi gyártástól; BMW X5, BMW X6, BMW X7; BMW XM, BMW X5 M és BMW X6 M a 2023. áprilisi gyártástól.

www.bmw.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; e-sport, videojáték ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: