Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Szombathely: Kétezren ünnepelték velünk a gyermeknapot

2023.05.29

Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
Mintegy kétezer fő vett részt a Schaeffler Savaria első gyermeknapján. 4 színpadi program, több mint 600 ajándéktárgy és számtalan színes programelem várta a kicsiket és nagyokat május utolsó szombatján a szombathelyi vállalat e-mobility üzemének külterületén.


Egyebek mellett a következő játékokat próbálhatták ki kollégáink és gyermekeik, vendégeik: légvárak, trambulinok, kézműves foglalkozások, lufihajtogatók színesítették a napot, népszerűek voltak a VR játékok, az arcfestés, a fotóbox, és a számos sporteszköz is, amit rengetegen bátran próbáltak ki. Az óriás kifestőnek is sokan örültek, szép, színes alkotást hoztak létre a gyerekek. Az utazó planetárium változatos előadásait kényelmes székből tekinthették meg a nézők, a büfé pedig széles kínálattal várta az izgalmas programoktól és mozgástól megéhező, megszomjazó vendégeket. Schaeffler-ajándékokat is osztottunk: rumba tök mellett frizbit, buborékfújót és logikai játékot is kaphattak a gyerekek.

A színpadon színvonalas előadók váltották egymást a nap folyamán:
Fodor Betti és csapata vidám dallamokra táncoltak, profi mozdulatsorokat adtak elő a legkisebbek is. A szombathelyi Kötélugró Klub két korosztályban lépett fel, bemutatták a sportágban világszerte egyedülálló, díjnyertes koreográfiájukat. A kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl együttes közös énekre és tánca buzdította a nézőket, majd a rajongók személyesen is találkozhattak Rékával, közös fotót is készíthettek, aláírást kérhettek.

Az est fénypontja kétségkívül Nagy Jonathan illúzionista volt, aki egyebek mellett tányér pörgetéssel, asztal és ember lebegtetéssel bűvölte el a közönséget. Vidám hangulatot varázsolt a színpadra, nagy tömeg gyűlt össze az előadására, kicsik és nagyok egyaránt feszült figyelemmel próbálták kitalálni az illúzió mögött rejlő titkot.

Reméljük, mindenki jól szórakozott a Schaeffler Savaria Gyermeknapján!

A Schaeffler Savaria igyekszik kollégái igényeire figyelni, és minden évben bővíteni a juttatások és szórakozási lehetőségek, rendezvények körét. Idén új elemként jelent meg az nyereségrészesedési prémium, így minden kolléga részesült a közösen elért sikerből, továbbá új kezdeményezés a Schaeffler Gyermeknapi rendezvény és a június végén induló négy hetes Schaeffler tábor is. Emellett emelkedett a Schaeffler Savaria Egészségügyi Szolgáltatási Csomag keretében elérhető vizsgálati időpontok száma, év elején rezsitámogatás, áprilistól pedig béremelés valósult meg.

www.schaeffler.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR), virtuális ; - Schaeffler

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: