Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

14 teljesen elektromos DAF-jármű a hulladékgyűjtéshez - A Cure Waste Management átveszi az első 7 járművet

2023.04.18

Forrás: DAF Trucks Sajtóközlemény
A Cure Waste Management 7 teljesen elektromos DAF CF elektromos hulladékgyűjtő tehergépkocsit vett át. A csendes és zéró károsanyag-kibocsátású 6x2 járművek teljesen elektromos oldalsó VDL-rakodókkal vannak felszerelve,


és Eindhoven, Valkenswaard és Geldrop-Mierlo területén segítik majd a háztartási hulladék begyűjtését.  

A Cure Waste Management vegyes vállalatban Eidhoven, Geldrop-Mierlo és Valkenswaard önkormányzatai is tulajdonosok. A vállalat közel 150.000 háztartásból gyűjti be a hulladékot, beleértve az általános hulladékot, a papírt, a műanyagot, az üveget és a szerves hulladékot. A Cure Waste Management emellett négy újrahasznosító központot is működtet az eindhoveni régióban.

További 7 elektromos DAF-jármű van még úton

A most átadott járművek oldalsó VDL-rakodóval rendelkeznek, amely lehetővé teszi a hulladéktartályok csendes és teljesen automatikus kiürítését a CF Electric felépítményébe. A Cure Waste Management hamarosan újabb 7 DAF CF Electric tehergépkocsit is átvesz, amelyek közül hat teljesen elektromos hátsó rakodóval rendelkezik majd. A hetedik tehergépkocsira felszíni és felszín alatti hulladéktartályok tisztítására szolgáló tisztítórendszert szerelnek fel. 

Fenntarthatóság mint ambíció

„Igyekszünk a lehető legfenntarthatóbb módon dolgozni, és ezek a teljesen elektromos CF Electric tehergépkocsik tökéletesen összhangban vannak ezzel a törekvéssel” – nyilatkozta Frans van Strjp, a Cure Hulladékkezelés ügyvezető igazgatója. „A tehergépkocsik biztosítják a csendes és zéró károsanyag-kibocsátású hulladékgyűjtést, ami nagyszerű hír Eindhoven, Valkenswaard és Geldrop-Mierlo lakói számára. A vadonatúj töltőállomásunk pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre több járművet is gyorsan tölthessünk.”

A DAF CF Electric sorozat

A DAF CF Electric szíve egy 210 kW-os (240 kW csúcsteljesítményű) elektromotor, amelyet egy 350 kWh-os (tényleges 315 kWh) akkumulátorcsomag működtet. Ez körülbelül 200 kilométeres hatótávolságot biztosít a tehergépkocsinak. 

DAF: Elektromos megoldások minden alkalmazáshoz

A DAF a teljesen elektromos járművek széles választékát kínálja. A tehergépkocsik hatótávolsága 200 és 500 kilométer között van, és típustól függően városi, regionális és országos használatra tervezték őket. 

A DAF nem csupán első osztályú elektromos tehergépkocsikat szállít, de aktív támogatást is nyújt az ügyfelek számára a korszerű útvonal-szimulációs modellek használatával kialakított, személyre szabott beszerzési tanácsok révén, amelyek biztosítják a zökkenőmentes átállást a zéró károsanyag-kibocsátású e-tehergépkocsik használatára.

A DAF emellett speciális szolgáltatások teljes csomagját kínálja ügyfeleinek, beleértve a PACCAR töltőállomásokat és az elektromos járművek vezetésére vonatkozó képzéseket. 

www.daftrucks.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - DAF Trucks ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: