Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Májustól Kam Jandu a Budapest Airport új vezérigazgatója

2023.04.19

Forrás: Budapest Airport, Hírek
Május 1-jétől Kam Jandu veszi át a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatói posztját a Kanadába távozó jelenlegi vezérigazgatótól, Chris Dinsdale-től. Kam Jandu 2009-ben csatlakozott a vállalathoz;


az elmúlt 14 évben – egyéves megszakítással – szaktudásával folyamatosan támogatta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér fejlődését.

A Budapest Airport március elején jelentette be, hogy Chris Dinsdale jelenlegi vezérigazgató július végén távozik a vállalat éléről, mivel elnök-vezérigazgatói pozíciót fog betölteni a Calgary Airport Authority vállalatnál, amely két repülőteret, köztük a Calgary Nemzetközi Repülőteret üzemelteti Kanadában. Az Igazgatóság mérlegelése és a részvényesek jóváhagyása után a Budapest Airport vezérigazgatói tisztségét május 1-jétől Kam Jandu jelenlegi kereskedelmi vezérigazgató-helyettes veszi át.

Kam Jandu alapos ismeretekkel rendelkezik a vállalatról, hiszen 2009-ben csatlakozott a Budapest Airport Zrt.-hez. Kezdetben légiközlekedési igazgatóként, 2013-tól kereskedelmi igazgatóként, majd 2022 végétől kereskedelmi vezérigazgató-helyettesként vett részt a vállalat stratégiai célkitűzéseinek megvalósításában. Neki és csapatának köszönhető többek között a budapesti repülőtér légi összeköttetéseinek fejlődése, a Budapestről közvetlenül elérhető célállomások számának látványos növekedése.

Gerhard Schroeder, a Budapest Airport Zrt. Igazgatóságának elnöke elmondta: „Kam Jandu 25 éves, széles körű tapasztalattal rendelkezik a légiközlekedési iparágban. Vele a Budapest Airport folytathatja sikeres fejlődését, és tovább bővítheti szerepét Magyarország első számú kapujaként. Az Igazgatóság nevében sok sikert kívánok neki új munkakörében.” 

www.bud.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: