Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Ő itt Spike, a MINI új modellcsaládjának digitális egyénisége

2023.04.14

Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ Spike a 2023-as Sanghaji Nemzetközi Autószalonon és a MINI Concept Aceman tanulmányautóban ünnepli világpremierjét +++ Az új MINI modellcsaládban most először mutatkozik be a MINI hamisítatlan felhasználói élménye +++


A MINI márka világhírű kabalaállata újragondolva, a digitális világban kel életre. Spike, aki leginkább egy angol bulldogra hasonlít, a jövőbeni MINI modellcsalád tagjaiban segít majd a brit prémiumgyártó ügyfeleinek eligazodni a fedélzeti operációs rendszer menüjében és különböző funkcióiban. A digitális egyéniség képében jóformán a MINI Intelligent Personal Assistant dolgozik, sokszínű támogatásáról biztosítva a MINI ügyfeleit. Spike első ízben Kínában, a 2023. április 18-27. között megrendezendő Sanghaji Nemzetközi Autószalonon mutatkozik be a közönségnek.

Az újragondolt négylábú elsőként művészi játékként, egy nagyméretű szobor képében üdvözli majd a MINI standjára érkező látogatókat. A művészi játékok olyan önálló műalkotások, amelyek a játékok és a szobrok elemeit a városi popkultúra stílusában ötvözik. Spike ezt követően a MINI Concept Aceman tanulmányautóban, a műszerfal aktív főszereplőjeként is feltűnik majd. Az új Spike üzemmód tökéletes színpadot kínál a digitális társnak, aki a kör alakú OLED központi kijelzőn és a műszerfalon most először mutatkozik be a nagyközönségnek. A MINI a 2023-as esztendő során az új modellcsalád digitális világának részleteibe és Spike sokrétű funkcionalitásába is átfogó betekintést enged majd.

Spike a modern MINI 2001-es debütálása óta a brit prémiummárka sikertörténetének kabalaállata. Egyszerre zömök és erőteljes kiállásával, brit gyökereivel és szerethető természetével a bulldogot már akkoriban is a MINI tökéletes állati megfelelőjének tartották. „A MINI mindig is az érzelmek és a meghatározó élmények szinonimája lesz” – fogalmazott Oliver Heilmer, a MINI vezető formatervezője. „Ezért is emeljük Spike-ot a következő modellgeneráció digitális egyéniségévé. Hiszen ő nem csupán egy dizájnállat, hanem a felhasználói élmény szerves része” – tette hozzá.

A MINI tervezőmérnökei a kezdeti vázlatokból sokoldalú társsá fejlesztették Spike-ot, aki a járművön kívül is felhívja magára a figyelmet: a MINI Concept Aceman tanulmányautó ázsiai premierjének részeként művészi játékként is színpadra áll. Spike bárhol is tűnik fel, váratlan élményeket és izgalmas találkozásokat ígér.

A MINI új modellcsaládjának bevezetése tovább erősíti a szabad életstílusú ügyfelek autóhoz fűződő viszonyát. Az ember és gép közötti, érzelmekben gazdag kapcsolatot mostantól egy digitális társ emeli új szintre. Spike mindezt a maga egyedi stílusában testesíti meg.

www.bmw.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: