Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új kereskedelmi igazgatóval erősít a Cofidis

2023.04.05

Forrás: ComLab - Cofidis Sajtóközlemény
Budapest, 2023.04.05. – Annus Norbert 2023 márciusában csatlakozott a Cofidis Igazgatóságához mint kereskedelmi területért felelős Igazgatósági Tag.


A hitelezés és üzletfejlesztés területén kifejezetten széles körű, átfogó tapasztalattal rendelkező szakember az áruhitel, autóhitel, biztosítás és brókeri partneri terület vezetése mellett egyúttal a marketing, CRM és a termékmenedzsment stratégiájának kialakításáért is felel.

A közgazdász végzettségű vezető a bankszektorban szerzett két évtizedes tapasztalattal érkezett a Cofidishez. A General Electricnél pénzügyi és üzleti elemzőként kezdte pályafutását Magyarországon és az Egyesült Államokban, majd feladatai közé tartozott a lakossági árazás stratégiai tervezése, valamint a jelzáloghitelezési üzletág igazgatása a Budapest Banknál 2004 és 2010 között. Ezután csatlakozott a Citibank Hungaryhoz, ahol 6 éven át több területet vezetett, így például előbb a magyar, majd a teljes közép-európai régió fogyasztási hitelezését vitte. 2017-tól az Erste Bank Hungary Kártya és Fogyasztási Hitelek Igazgatóság felelős ügyvezető igazgatójaként többek között a digitális hitelezési termék- és portfoliófolyamatok kialakításáért felelt. 2023 márciusától ő a Cofidis Magyarországi Fióktelepének kereskedelemért felelős Igazgatósági Tagja.

„Számtalan lehetőség és izgalmas kihívás áll most a Cofidis előtt ebben a folyamatosan változó üzleti környezetben: ezek motiváltak arra, hogy csatlakozzam a csapathoz. A személyi kölcsönök, az áruhitelezés és a gépjárműfinanszírozás területén is olyan hosszú távú stratégiát szeretnék építeni, mely ügyfél- és partnerközpontú innovatív digitális megoldásaival a piaci részesedés növelését, a dinamikus fejlődést, ugyanakkor a fenntartható fogyasztást egyaránt szolgálja – fogalmazta meg szakmai terveit Annus Norbert. 

A Cofidisről: a Cofidist Franciaországban alapították 1982-ben, székhelye Lille-ben található. Többségi tulajdonosa a Credit Mutuel Bank. A 41 éves múlttal rendelkező hitelintézet világszerte több mint 5.000 munkavállalót foglalkoztat. A Cofidis 9 országban van jelen: Franciaország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Belgium, Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország.
A magyar fióktelep 2006-ban kezdte meg tevékenységét személyi kölcsön, áruhitel, adósságrendező hitel termékeivel. A portfólió néhány éve autófinanszírozási lehetőségekkel és nagyobb összegű (akár 10 millió forintos) személyi kölcsönökkel bővült, 2021 óta pedig az MNB által Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt is elérhető a hitelintézetnél. A Cofidis Magyarország egyedisége a távértékesítésben rejlik: telefonos és online hitelügyintézést is kínál ügyfeleinek. A cég az online hitelek specialistájaként kiemelt figyelmet fordít az online is személyesen elérhető ügyfélszolgálatra, valamint törekszik a folyamatos innovációra: úttörőként vezette be a hazai piacon a videós azonosítást, az elektronikus aláírást és a hangaláírást. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően a teljes hiteligénylési folyamat 100%-ban elektronikus úton végezhető el.
A Cofidis elkötelezett a felelős hitelezésben, valamint az ügyfelek és a munkavállalók megbecsülésében: ennek bizonyítéka, hogy 2019-ben és 2021-ben elnyerte a Great Place to Work illetve 2019-ben, 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben is a Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban díjakat.
A Cofidis Csoport a Team Cofidis, profi országúti kerékpáros csapat névadó szponzora és támogatója immár 23 éve. A Team Cofidis a világ legnagyobb országúti kerékpáros versenyének, a Tour de France-nak állandó résztvevője. A hazai Cofidis 2016-tól itthon is elindította kerékpáros programját, amelynek keretein belül sportszponzorációt, rendezvénytámogatást és civil együttműködési programokat valósít meg.
További információkért látogassa meg a cofidis.hu oldalt.

 


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: