Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A tökéletes fogak mögött rejlő szerszámok

Forrás: FANUC, Sikertörténetek az automatizálás világából
A FANUC ROBODRILL ideális megoldás a fogászati műszerek nagy pontosságú hüvelyeinek megmunkálásához


Feladat:
A globális jelenléttel rendelkező Sirona Dental Systems GmbH vállalat, a fogászati rendelők és laboratóriumok legjobb tanúsítványokkal rendelkező beszállítója új vertikális megmunkálóközpontjába keresett megoldást a precíziós titánhüvelyek gyártásához. Feltétel volt, hogy az új gép legyen kisebb, rugalmasabb, könnyebben kezelhető, gyorsabb, gazdaságosabb, megbízhatóbb és legalább olyan pontos, mint az „előző gép”.

Megoldás:
A FANUC megkeresése és a FANUC ROBODRILL bemutatása. Egy órával a FANUC felhívását követően képviselőnk már a helyszínen is volt, hogy bemutassa a ROBODRILL α-T21iFa előnyeit. Az ügyfelet sikerült gyorsan meggyőzni: egy hét múlva már be is érkezett a megrendelés. Nyolc héttel később a ROBODRILL már az üzemben volt, és gyártotta a hüvelyeket – ez volt a leggyorsabb szerszámgép-rendelés a Sirona történetében.

Eredmény:
A α-T21iFa 2012 szeptembere óta folyamatosan üzemben van. A Sirona folyamattervező mérnöke, Stefan Gibbert szavaival: “most már tudjuk, hogy a várakozásainknál is többet tud. Öröm olyan géppel dolgozni, amelynél nincsenek karbantartási nehézségek, mint az előző gépnél. És ha valamikor ki is kell cserélni az orsót, a kazetta a legolcsóbb és leggyorsabb megoldás, hosszabb leállási idő nélkül.”.

www.fanuc.eu  


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; Fém, gépipar ; CNC-PLC

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: